Ostanimo u kontaktu

LIDRANO 2019.

“Naša radost” Osnovne škole Stjepana Radića među najboljim školskim časopisima u Hrvatskoj

Objavljeno prije

Na Državnoj smotri literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo 2019. koja se održavala u Šibeniku od 25. do 27. ožujka za učenike i mentore osnovnih škola, školski časopis Osnovne škole Stjepana Radića “Naša radost” proglašen je jednim od petnaest najboljih školskih časopisa u Hrvatskoj.

Na Našoj radosti radile su čak tri novinarske skupine, a u njima pedesetak novinara i učitelji voditelji Ines Vukoja, Manuela Šiljeg Malezija i Tomislav Tomić. Njihovom suradnjom i ove je školske godine nastao zanimljiv broj Naše radosti koji su na državnoj smotri predstavile glavna urednica Lea Tomas (8. e), i njezina mentorica Ines Vukoja.

U časopisu možete pronaći mnoštvo zanimljivih rubrika, anketa, intervjua, stripova, reportaža o događanjima i projektima provedenim u OŠ Stjepana Radića, a osobito je dojmljivo odrađena tema broja o Metkoviću kao rukometnome gradu.

Čestitamo Lei i njezinoj mentorici na ovom izvanrednom uspjehu!

 

VELIKA AKCIJA POLICIJE

Tvrtka Frigo Bonsai nije na bilo koji način povezana sa zapljenom droge u njezinom skladištu

Objavljeno prije

Metković, 8. ožujka 2020. – Tvrtka Frigo Bonsai iz Metkovića nije niti na koji način vezana uz zapljenu 73 kilograma kokaina u njezinom skladištu, zaključak je i današnje konferencije za medije Policijske uprave Dubrovačko neretvanske.

– Tvrtka Frigo Bonsai i njezina direktorica Katarina Taslak nisu na bilo koji način povezani s akcijom zapljene 73 kilograma kokaina u skladištu. Kao što je već poznato, tvrtka Frigo Bonsai registrirana je za uvoz, izvoz, otkup i promet voćem i povrćem i nažalost, njezino skladište zlouporabljeno je u svrhu kriminalnih radnji. To je danas potvrdila i konferencija za medije Policijske uprave Dubrovačke neretvanske. Frigo Bonsai je tvrtka koja besprijekorno uspješno posluje dugi niz godina i nažalost, neprovjerenim medijskim napisima koje smo imali prilike čitati nanesena je velika reputacijska šteta i ugroženo je daljnje poslovanje. Moj klijent tako snosi teške posljedice zbog nesretnog spleta okolnosti i neobjektivnog izvještavanja, iako sam nema nikakvu odgovornost u cijelom slučaju. Zbog svega navedenog postoji mogućnost da ćemo poduzeti daljnje korake u svrhu pravne zaštite, – izjavila je odvjetnica Sanja Mišević u ime tvrtke Frigo Bonsai.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije