Ostanimo u kontaktu

OPĆINA KULA NORINSKA

Napreduju radovi na izgradnji vodoopskrbnog sustava naselja Borovci-Nova Sela, podnesite zahtjev za svoj priključak na vodu

Objavljeno prije

Radovi na izgradnji vodoopskrbnog sustava naselja Borovci-Nova Sela se realiziraju planiranom dinamikom, tako da je cjevovod postavljen u naseljima Šiljegi, Čarapine i Grgići, dok u naseljima Talajići i Bebići ubrzo očekujemo završetak radova.

Svi zainteresirani korisnici za priključak na vodoopskrbnu mrežu trebaju podnijeti zahtjev koji se nalazi na službenim stranicama općine kulanorinska.hr ili u općinskom uredu, te uz zahtjev priložiti:

  1. Građevinsku dozvolu ili potvrdu katastra da zgrada postoji prije 1968 g.
  2. Zemljišno knjižni izvadak (ZK)
  3. Kopiju katastarskog plana za navedenu česticu

Potrebnu dokumentaciju dostavite u Općina Kula Norinska, kako bi je proslijedili NPKLM VODOVODU d.o.o. na daljnje postupanje.

POPUŠTAJU COVID MJERE U SUSJEDSTVU

Ukinut policijski sat u Županiji Zapadnohercegovačkoj (BiH)

Objavljeno prije

Ukinut je policijski sat na području Županije Zapadnohercegovačke, potvrđeno je za portal Jabuka.tv.

– Stožer civilne zaštite ŽZH odlučio je ukinuti zabranu kretanja od 23:00 do 5:00 sati. Ostale mjere Zavod za javno zdravstvo će redefinirati. Prije svega tu mislim na ograničen broj ljudi na okupljanjima kao i mjere vezane za održavanje nastave u srednjim školama, – izjavila je za portal Jabuka.tv ravnateljica ZJZ ŽZH Andrea Jurić.

Odluka je stupila na snagu već danas te građani ŽZH se mogu slobodno kretati već od ponedjeljka navečer.

Epidemiološka situacija u toj bh županiji značajno se popravila u posljednje vrijeme. Broj novih slučajeva koronavirusa je u padu, a oporavlja se sve više ljudi.

Prema posljednjim podacima Zavoda za javno zdravstvo ŽZH, trenutačno je na području ove županije 97 aktivnih slučajeva Covida-19, a u posljednja 24 sata registrirano je pet novozaraženih osoba dok ih se 14 oporavilo.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije