Ostanimo u kontaktu

OTIŠAO JE DOBRI DUH NAŠEGA GRADA !!!

Nakon teške borbe sa opakom bolesti napustio nas je Toto!

Objavljeno prije

Zoran Vladić - Toto

Nakon teške borbe sa opakom bolesti napustio nas je Zoran Vladić – Toto. Legenda i dobri duh našega grada, koji je će ostati zapamćen po svome osebujnom životu i iznimnom smislu za humor. Svi su ga voljeli jer je sav svoj životni vijek proveo u rodnom gradu uveseljavajući svoje sugrađane na svakome koraku. Spontan i vedar ostati će upamćen kao jedan od najvećih legendi koja je živjela u Metkoviću.

Obitelji i prijateljima iskrena sućut uz napomenu da će se posljednji ispraćaj održati u ponedjeljak, 8. svibnja 2017. u 17 sati na groblju sv. Ivana Nepomuka u Metkoviću.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije