Ostanimo u kontaktu

NAJAVA PETOG DANA DEVETNICE U ŽUPI SV. ILIJE

Nakon svete mise u crkvi sv. Frane na Kladi, u samostanu Svete obitelji održat će se Večer Služavki Maloga Isusa

Objavljeno prije

Danas, petoga dana devetnice u 18 sati svetu misu u crkvi sv. Frane na Kladi predslavi don Mato Brečić nakon čega slijedi Večer Služavki Maloga Isusa u 19:30 u samostanu Svete obitelji.

Na svetoj misi pjevat će Zbor sestara, a nakon misnog slavlja sve vas sestre pozivaju da dođete u kapelu Časnih sestara u Samostanu gdje će biti predstavljena povijest i uloga sestara u Župi sv. Ilije. Kroz povijest vodit će nas sestra Maneta Mijoč dok će glazbene točke otpjevati sestre.

GKS METKOVIĆ - PONEDJELJAK, 30. OŽUJKA

Crveni križ Metković poziva na Akciju dobrovoljnog darivanja krvi

Objavljeno prije

Poštovani darivatelji krvi, najavljena akcija dobrovoljnog darivanja krvi za ponedjeljak, 30. ožujka 2020 godine u GKS-u Metković, od 09:00 do 12:30 sati, odvijat će se po uputama stožera za Civilne zaštite i odjela za transfuzijsku medicinu OB Dubrovnik

OB DUBROVNIK – ODJEL ZA TRANSFUZIJSKU MEDICINU
DAVATELJI KOJI IMAJU POVEĆANI RIZIK NA covid-19 INFEKCIJU TRBAJU SE SAMO ISKLJUČITI IZ DARIVANJA KRVI U OVOM TRENUTKU

RIZIČNI DAVATELJI SU:

  1. Osobe koje imaju ili su imale neke od simptoma infektivne bolesti ili ih ima neko u bliskoj obitelji (POVIŠENA TJELESNA TEMPERATURA, simptomi od strane gornjih dišnih organa – KAŠALJ, GRLOBOLJA, OTEŽANO DISANJE, KRATKI DAH, UMOR) u zadnjih 21 dana
  2. Osobe koje su bile u zadnja 4 tjedna u izravnom kontaktu s osobama kojima je potvrđena infekcija virusom COVID-19 ili postoji opasnost ( rizični su za COVID-19)
  3. Putovali ste / boravili izvan Hrvatske u zadnjih mjesec dana
  4. Bili ste u kontaktu sa osobama koje su putovale izvan Hrvatske u zadnja 4 tjedna ili su putovali izvan naše Županije u zadnjih 3 tjedna.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije