Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

ADRIATIC PERCEPTION FESTIVAL NA UŠĆU NERETVE OD 3. DO. 5 KOLOVOZA

Najjužniji hrvatski festival elektronske glazbe objavio sve izvođače

Objavljeno prije

Foto - Adriatic Perception Festival (3)

Uzbudljivo je vrijeme iščekivanja novog izdanja Adriatic Perception Festivala koji će se ove godine održati od 3 – 5. kolovoza.

Njegov dom je izuzetno čarobna lokacija u neretvanskom kraju. Smjestio se tamo gdje vjetrovi pušu na najčudnije načine i gdje se priroda poigrala sama sa sobom te stvorila vlastito igralište skriveno od ostatka svijeta.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Tko god je ugazio u pijesak na Ušću zna kako to iskustvo mijenja postavke u mozgu, ali i kako se na to mjesto uvijek poželi vratiti. Tamo je priroda odlučila biti veličanstvena i ponuditi priliku za bijeg svakom bjeguncu. S lijeve strane Jadransko more, a s desne rijeka Neretva, susreću se u ovom jedinstvenom pejzažu, a u jedinoj kopnenoj točki koja ih dijeli nalazi se Adriatic Perception – festival najbolje elektronske glazbe iz dvije perspektive te festival mijenjanja percepcije.

Na ovogodišnjem izdanju APF -a očekujte najbolje regionalne izvođače, kao i nekoliko stranih, koji će nastupiti na dvije pomno osmišljene pozornice.

SEA stage je glavna pozornica na kojoj će 3. i 4. kolovoza nastupiti Rob Hes i Guy Mantzur kao headlineri, a pridružit će im se neki od najboljih regionalnih selektora: Petar Dundov, Marina Karamarko, Dejan Milićević, Mladen Tomić, AudioStorm, DJ Jock, D.R.N.D.Y, Edy C, Royal Wolf i Tom Bug.

RIVER stage nalazi se u hladovini borove šume na Ušću te je rezerviran za one, po mnogima najbolje sate za partijanje – rano jutro iz kojeg će publiku u dan povesti i sa stilom zatvoriti APF – Plattenbank Records . Etiketa Yaniv Tala i Guy Mantzura preuzima ovu važnu ulogu zaključka nove percepcije, koji će vam pokazati Yaniv Tal i Damir Ludvig.

Do kreiranja percepcije dolazi preko uvjerenja, vjerovanja, imitacije, ideja, okoline i samodefiniranja. To su ideje koje smo prihvatili i u koje vjerujemo te prema njima postupamo. Tako Adriatic Perception festival vjeruje u najbolju regionalnu elektronsku glazbu i njezinu moć spajanja ljudi, ali i ideju da svatko može pridonijeti očuvanju okoliša na jednostavne načine i bez napora.

S prvim korakom na lokaciji Ušća Neretve, percepcija se momentalno mijenja, a pješčana plaža, more, sunce, sportske aktivnosti i glazba tvore perfektnu fuziju, posebno kreiranu i smiksanu, kako bi omogućila vrhunski provod.

Na festivalu je moguće i kampiranje, no u vlastitom aranžmanu, a možete i istražiti tajne delte Neretve, koja se u ovom jedinstvenom krajoliku ulijeva u Jadranskom more.

Ulaznice za festival možete nabaviti preko Ticketshop.hr stranice i njihovih prodajnih mjesta.

Kako je bilo na prošlogodišnjem izdanju APF-a pogledajte ovdje.

Tekst/Foto: Adriatic Perception Festival

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije