Ostanimo u kontaktu

17. NERETVANSKA BRUDETIJADA

Najbolji brudet su napravila ‘Tri tenora’, ekipama ‘Balaturi’ i ‘Kosa’ drugo i treće mjesto

Objavljeno prije

Sinoć se na opuzenskoj Pjaci u organizaciji Družbe pivčeva kala održala 17. Neretvanska brudetijada. 12-člani žiri je odlučio da je najbolji brudet napravila ekipa Tri tenora dok je drugo mjesto pripalo ekipi Balaturi, a treće ekipi Kosa. Nagradu za prvo mjesto uručila je dožupanica gđa Žaklina Marević koja je ujedno bila i članica žirija.

Nagrade za najbolje uređeni stol dobile su ekipe Balaturi i Vinarija Veraja.

Ukupno je sudjelovala 21 ekipa, a žiri pod predsjedanjem slavnoga Veljka Barbierija nije imala nimalo lak zadatak među njima izabrati najbolju ekipu. Dio atmosfere iz Opuzena pogledajte u velikoj galeriji koju smo vam pripremili:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

KAD SE MALE RUKE SLOŽE SVE SE MOŽE

Djevojčici prilikom posjeta Muzeju ispao novčanik u šaht, udruženi građani pomogli, reagirali i vatrogasci

Objavljeno prije

Kad se male ruke slože, sve se može… upravo tako je bilo prije dva dana ispred Prirodoslovnog muzeja u Metkoviću, kada je jednoj djevojčici, koja je bila u posjetu sa školom, ispao novčanik sa dokumentima u rešetkasti šaht ispred Muzeja.

Nevolju djevojčice su prvi prepoznali ugostitelji iz obližnjeg restorana, međutim kako nije bilo pomoći, pozvali su i vatrogasce. Brzom intervencijom djelatnika JVP Metković djevojčici je vraćen osmijeh na lice, jer novčanik je dobavljen.

Jedna, možemo reći banalna, svakodnevna nevolja, angažirala je toliko građana, od gostiju restorana, samih ugostitelja, pa sve do vatrogasaca, što zaista potvrđuje onu ‘kad se male ruke slože sve se može’.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije