Ostanimo u kontaktu

17. NERETVANSKA BRUDETIJADA

Najbolji brudet su napravila ‘Tri tenora’, ekipama ‘Balaturi’ i ‘Kosa’ drugo i treće mjesto

Objavljeno prije

Sinoć se na opuzenskoj Pjaci u organizaciji Družbe pivčeva kala održala 17. Neretvanska brudetijada. 12-člani žiri je odlučio da je najbolji brudet napravila ekipa Tri tenora dok je drugo mjesto pripalo ekipi Balaturi, a treće ekipi Kosa. Nagradu za prvo mjesto uručila je dožupanica gđa Žaklina Marević koja je ujedno bila i članica žirija.

Nagrade za najbolje uređeni stol dobile su ekipe Balaturi i Vinarija Veraja.

Ukupno je sudjelovala 21 ekipa, a žiri pod predsjedanjem slavnoga Veljka Barbierija nije imala nimalo lak zadatak među njima izabrati najbolju ekipu. Dio atmosfere iz Opuzena pogledajte u velikoj galeriji koju smo vam pripremili:

DRUGI SLUČAJ KORONE U PLOČAMA

Osoba je stabilno, nalazi se u dubrovačkoj bolnici

Objavljeno prije

Stožer civilne zaštite Grada Ploča danas je izvijestio:

Obavještavamo građane grada Ploča da su epidemiološke službe registrirale još jedan slučaj zaraze novim koronavirusom na području Grada.

Riječ je o muškoj osobi koja je pokazivala simptome na COVID-19 nekih 10ak dana, povišenu temperaturu i kašalj, i koja u tom razdoblju nije imala vanjskih kontakata, tj. od pojave simptoma bila je u samoizolaciji.
Pretpostavlja se da je zaraza nastupila uslijed lokalne transmisije. Testiran je još jedan član obitelji i rezultati su bili negativni. Infektirana osoba se trenutno nalazi na Odjelu infektologije Opće bolnice Dubrovnik, u stabilnom je stanju i van životne opasnosti.

Stručne službe su već kontaktirale osobe koje su bile u kontaktu sa zaraženom osobom i određene su im mjere samoizolacije.

Još jednom apeliramo na sve da se pridržavaju mjera Nacionalnog stožera i uputa Stožera civilne zaštite. Ograničite kretanja na što manju mjeru, održavajte potrebni razmak, kako na otvorenim tako i u zatvorenim prostorijama. Pridržavajte se higijenskih standarda i ako imate simptome ili sumnjate na zarazu koronavirusom nazovite odmah broj COVID ambulante u Pločama na 099 589 2847.

Prenosi ploce.com.hr

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije