Ostanimo u kontaktu

ODRŽANA 16. NERETVANSKA BRUDETIJADA

Najbolji brudet, po mišljenju žirija, skuhala ekipa Badžula

Objavljeno prije

Brudetijada -Foto - Župa Vidonje - Faacebook

U organizaciji Udruge Pivčeva kala sinoć se održala 16. Neretvanska brudetijada na kojoj je najbolji brudet, po mišljenju žirija, skuhala ekipa Badžula.

Druga je bila Udruga lađara Jerkovac, a treća ekipa Četiri tenora, dok je najljepše uređeni stol imala ekipa Vinarije Veraja.

U pripremanju brudeta na opuzenskoj pjaci sudjeovalo je ukupno 14 ekipa: Četiri tenora, Mladi Vid, UL Jerkovac, Fošar, Badžula, Kosa Vidonje, Modro oko, Udruga Stari most, Tri kuma, Vatrene, Čapljina, Vinarija Veraja, Udruga Hrvatskih katoličkih zajednica i Udruga za očuvanje neretvanske baštine. Kako posjetitelji manifestacije ne bi ostali gladni, Pivčeva kala kuhala je i veliku teću svog brudeta.

O tome koji je brudet najljepši sudili su Žaklina Marević,Smiljan Mustapić, Niko Kapović, Pavo Jerković, Ivan Tomašević, Ivo Mihaljević, Branko Prović i Veljko Barbieri koji je od Udruge Pivčeva kala, za dugogodišnje sudjelovanje u manifestaciji kao član žirija, dobio prigodnu nagradu.

Foto: Župa Vidonje / Facebook

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije