Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ČITAJ MI!

Nacionalna kampanja za poticanje čitanja kod djece

Objavljeno prije

citaj-miDraga djeco i roditelji, svakog utorka u 18,00 sati u Gradskoj knjižnici Metković možete poslušati priče koje će vam glasno i jasno i s puno ljubavi čitati teta Karmen i teta Davorka. Prva u nizu radionica, u trajanju od 40-tak minuta, organizira se za djecu starije predškolske dobi i djecu nižih razreda osnovne škole. Ovom se akcijom Gradska knjižnica Metković pridružuje prvoj nacionalnoj kampanji „Čitaj mi!“ Cilj je kampanje poticanje čitanja naglas djeci od najranije dobi. Pored toga što je čitanje naglas zabavno, ono potiče i razvija kognitivne sposobnosti i socijalne vještine djece.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije