Ostanimo u kontaktu

OPĆINA SLIVNO

Načelnik Smiljan Mustapić primio prvoplasirane lađarice Donjanke te im obećao punu potporu

Objavljeno prije

Načelnik Općine Slivno Smiljan Mustapić primio je domaće lađarice Donjanke koje su ove godine proslavile općinu Slivno, a i sebe osvajanjem prvog mjesta na Maraton lađarica. Osim što su bile debitantice, Donjanke su oborile i rekord staze za šest minuta.

Prigodno primanje održalo se u prostorijama Općine Slivno, a tom prilikom načelnik Mustapić je rekao:

– Na njih smo ponosni. Zahvaljujemo im na radu i trudu što su ove godine napravile i nadamo se da će iduće godine ponovit, ako ne taj barem onda sličan rezultat. U svakom slučaju da će ostat na okupu, da će se družiti i da će ostvariti dobar rezultat. Mi iz Općine Slivno ćemo ih pratit i drago nam je da nastavljaju tradiciju vožnje lađe i trupica te se nadam nastavku jedne divne i dobre suradnje, – rekao je načelnik Mustapić.

Razmijenjeni su i prigodni pokloni, a u ime Donjanki obratila se Jelena Kadijević:

– Prije svega željela bi se zahvaliti svim našim obiteljima, prijateljima, svim ekipama iz okolice koje su nam pomagale, svim sponzorima, gospodinu načelniku što nas je danas primio te na svoj pomoći, što materijalnoj, što psihičkoj. Vrlo teško se bilo pripremat za sve ovo, teško je bilo to organizacijski odraditi radi poslova s kojima se bavimo, ali eto, na kraju smo uspjele, došle smo prve! Prvi put smo sudjelovale na takvom maratonu, ‘maltene’ 90 posto nas cura je prvi put ušlo u lađu, i postigle smo to što smo postigle. Emocije su još tu, riječima je to teško objasnit, – rekla je Kadijević te dodala kako je sutra Trupijada na Vlaci u kojoj će sve sudjelovat. Nadaju se pobjedi, jer kako ističe još ih drži taj natjecateljski duh.

Cure su zaslužile i da ih nabrojimao, tako ‘Donjanke’ redom čine: Jelena Kadijević, Maja Sršen, Leona Veraja, Lidija Sršen, Karla Sršen, Jelena Babić, Kristina Šešelj, Marijana Curić, Julija Galić, Kristina Katavić, Seka Dragobratović, Petra Babić, Monika Sršen, Klara Jakić i trener Ivan Sršen, Antea Kaleb je logistička potpora, a predsjednik udruge je Damir Sršen.

GRAND GOURMET & BISER MORA

Nikola Bulum i Mirko Žuvelek osvojili srebrnu i brončanu medalju na međunarodnom festivalu u Splitu

Objavljeno prije

I drugi dan za redom učenici Srednje škole Metković ostvaruju nevjerojatne rezultate na Grand Gourmet natjecanju.

Nikola Bulum je pripremao kratki aperitivni koktel, short drink, GALAXY i osvojio drugo mjesto.

Mirko Žuvelek se natjecao u kratkim i dugim koktelima, koji su objedinjeni u jednu kategoriju i osvojio je treće mjesto i brončanu medalju sa koktelom NARONA te pehar. Mentor im je bio Rade Nikoletić.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije