Ostanimo u kontaktu

ČESTITKA

Načelnik Općine Slivno Smiljan Mustapić čestitao Uskrs

Objavljeno prije

Načelnik Općine Slivno Smiljan Mustapić uputio je čestitku za Uskrs. Tekst čestitke prenosimo u cijelosti.

U ovom vremenu sve većih strahova i neizvjesnosti, Kristov prazan grob jača vjeru i budi nadu da Božja ljubav pronalazi rješenja za svaku ljudsku patnju i izlaz iz svake čovjekove krize.
Poziva nas da ostanemo hrabri i puni pouzdanja i vjere da nas Gospodin nije zaboravio.

Uskrs pobjeđuje svako beznađe. Život je pobjedio smrt. Svjetlo je donjelo nadu. Neka Svjetlo Uskrsa u Vaše obitelji donese nadu i vjeru u bolje sutra.
U tom duhu svim žiteljima Općine Slivno čestitam sretan Uskrs.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Načelnik Općine Slivno
Smiljan Mustapić

POČELI UPISI

Nagradna igra na Instagramu Sveznalice

Objavljeno prije

Prisjetimo se, naš etablirani centar za pripremu maturanata za državnu maturu Učilica je promijenio naziv u Sveznalica. Osim promjene samog imena, ostalo ostaje isto, dokazana kvaliteta i provjereni rezultati na državnoj maturi.

Upisi u Sveznalicu su počeli, a osim naših maturanata sveprisutniji su maturanti iz drugih gradova i okolice, posebice maturanata preko granice. Razlog možda leži i u programu reforme ”Škole za život” koja se provodi zadnje dvije godine.

Sveznalica i ove godine organizira nagradnu igru pri čemu dijeli 3 besplatna tečaja za maturu. Nagradna igra se odvija na Instagramu i sudjelovati mogu svi maturanti, kao i njihovi roditelji. Više informacija saznajte na @Instagram profilu Sveznalice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ostale informacije o samim tečajevima, upisima, ponudi i predavanjima saznajte na sveznalica.hr ili pozivom na broj 099 / 6676 – 838.

Nagradna igra Sveznalica

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije