Ostanimo u kontaktu

TRAGIČAN ZAVRŠETAK POTRAGE

Na žalost, Goran Jakić koji je nestao u subotu pronađen mrtav

Objavljeno prije

Gordan Jakić Goro

Danas smo javnost izvijestili, na molbu zabrinute obitelji, da je Goran Jakić Goro nestao u subotu, 12. prosinca. Na žalost, Goran je u beživotnom stanju pronađen tijekom kasnog poslijepodneva. Pronašla ga je obitelj na potezu između Gabela polja i Crnića.

Kao neslužbeno saznajemo od članova obitelji, tijelo u beživotnom stanju ležao je u vodi  uz vidljive tragove pokušaja samospašavanja. Policija će napraviti službeni očevid i utvrditi razloge, najvjerojatnije, po prvim neslužbenim informacijama, utapanja. Za sada možemo samo konstatirati da je potraga obustavljena i da je Goran Jakić izgubio život u još ne utvrđenim okolnostima.

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Prepoznajete li osobu s fotografije i videa?

Objavljeno prije

Provodeći opsežno kriminalističko istraživanje kaznenog djela „Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom“ koje se dogodilo 15. rujna ove godine kada su na Gorici sv. Vlaha u Dubrovniku u potpunosti izgorjela dva osobna vozila te su nagorjela još tri vozila, moped i motocikl, objavljujemo fotografije i videozapis sa snimkom osobe koja se dovodi u vezu s ovim događajem.

Radi se o muškarcu starosti između 25 i 35 godina, visine oko 185 centimetara, srednje tjelesne građe.

Molimo građane da, ukoliko imaju saznanja o identitetu osobe sa snimke o tome, s punim povjerenjem, obavijeste Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku, odnosno najbližu policijsku upravu ili policijsku postaju, osobno ili pozivom na dežurni telefon 192, odnosno na e-mail dubrovacko-neretvanska@policija.hr.

Video pogledajte u vrhu stranice, ili na poveznici.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije