Ostanimo u kontaktu

DPH METKOVIĆ

Na zadovoljstvo naših najmlađih sugrađana Rico dolazi na učlanjenje u HNK Hajduk

Objavljeno prije

Već smo pisali da se ovih dana DPH Metković provodi kampanju učlanjenja u HNK Hajduk.

Tako Vas ovim putem obavještavamo, i to posebno na zadovoljstvo onih najmlađih ljubitelja nogometnog kluba iz Splita da će u subotu, 29. veljače, u periodu od 10 do 11 sati, u Metković navratiti i Rico – službena maskota HNK Hajduk Split, što će zasigurno uveseliti naše male sugrađane.

Također iz Torcide Metković napominju da će uz učlanjenje u Hajduk, u subotu od 10 do 16 sati, za starije članove i simpatizere biti organiziran roštilj i druženje u prostorijama Torcide u Metkoviću. Svi su dobrodošli… ‘DITE PUKA – ČLAN HAJDUKA’.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

Tri nova slučaja zaraze koronavirusom zabilježena u protekla 24 sata

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su tri nova slučajeva zaraze koronavirusom. Radi se dvije osobe iz Dubrovnika i jednoj osobi koja nema prebivalište na području naše županije.

Ukupno je zaražena jedna muška i dvije ženske osobe, a za jednu osobu je utvrđena epidemiološka veza.

Izliječene su 52 osobe: 17 iz Dubrovnika, 11 iz Metkovića, devet iz Župe dubrovačke, šest iz Ploča, pet iz Konavala, dvije iz Opuzena, jedna iz Slivnog i jedna osoba koja nema prebivalište na području naše županije.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 49 osoba pozitivna na koronavirus. Sedam bolesnika zahtijeva intenzivnu skrb, jedan bolesnik je na respiratoru – neinvazivna ventilacija, a šest je na invanzivnoj ventilaciji.

U posljednja 24 sata obrađeno je 35 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 23 495 uzoraka.

U samoizolaciji su 652 osobe, a u posljednja 24 sata zabilježeno je jedno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 99 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije