Ostanimo u kontaktu

NOVA ATRAKCIJA NA 'METKOVSKOJ RIVIJERI'

Na zadovoljstvo najmlađih posjetitelja otvoren Aqua-park u Kleku

Objavljeno prije

Kud ćeš ljepše pozivnice od atraktivnog sadržaja, ovog puta riječ je o ‘ex Metkovskoj rivijeri‘, u Općini Slivno gdje je danas u Kleku otvoren zabavni Aqua-park namijenjen najmlađim posjetiteljima.

Dugogodišnji koncesionar plaže u Kleku, Antonio Kovačević u razgovoru nam je istaknuo:

– Napokon da i Klek postaje jedna divna destinacija. Jesmo mali, ali smo itekako ugodni, i sa plažom, i sa okolišem, a danas dobivamo, uz bananu, uz vuču kolutova i aqua-park. S ovim sadržajem zaokružili smo svakako bolju ponudu nego do sada svim našim iznajmljivačima apartmana, i nadam se da je ovo jedan uspjeh za Klek, da možemo biti rame uz rame sa daleko većim destinacijama nego što smo mi sami.

Svakako sa ovim otvaranjem aqua-parka želimo vratiti Metkovce ponovno u Klek, to nam je glavni cilj, obogatiti zabavu za najmlađe posjetitelje. Nadam se da će Metkovci ovo prihvatiti i da neće trebati dalje putovati, ni za Zaostrog, ni za Makarsku, nego će doći u svoje ‘dvorište’ i zabavit se sa svojom djecom, – kazao nam je Toni Kovačević.

Aqua-park u Kleku će biti otvoren do kraja sezone, a pozivnicu svima upućujemo uz nekoliko fotografija i video prilogom sa otvorenja.

KULTURNA MANIFESTACIJA

Održana 11. Rimska noć u Naroni

Objavljeno prije

U organizaciji Turističke zajednice grada Metkovića i Arheološkoga muzeja Narona te uz potporu Grada Metkovića, u petak je u Vidu održana 11. Rimska noć u Naroni.

Epidemiološke mjere su se pobrinule da se ovogodišnja manifestacija održi sa znatno manjim brojem posjetitelja, ali organizatori su se potrudili osmisliti zaista zanimljiv program na temu medicine u staroj Naroni. Na tu temu je održana i radionica za djecu, a ovogodišnji gosti su im bili predstavnici Turističke organizacije Kotor koji su prezentirali arheološko nalazište u Risnu.

Središnji dio programa, na terasi Arheološkoga muzeja prigodnim govorom otvorili su ravnateljica Turističke zajednice grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur i ravnatelj Arheološkoga muzeja Narona Toni Glučina. Zabavni program su otvorili Ivan i Sunčica sa neizostavnim Vodorige fire show-om, te kazališna Udruga Virko iz Šibenika koja je baš za ‘Rimsku noć u Naroni’ napravila kazališnu predstavu ‘Vijesti iz Rima’.

Glavni dio programa na terasi Arheološkoga muzeja smo prenosili uživo, pogledajte video prilog.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije