Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

GP DOLJANI

Na ulaz u Hrvatsku čeka se do dva sata

Objavljeno prije

doljani2

Proteklih dana puno smo čitali o bojkotu naših najbrojnijih gostiju Makarske rivijere, odnosno nezadovoljstvu bh turista novonastalim tretmanom pri prelasku državne granice. Međutim, ipak su visoke temperature jače od svih predrasuda i graničnih protokola.

Tako se ovog vikenda na Graničnom prijelazu Doljani višesatno čekalo na ulaz u Republiku Hrvatsku. Jučer se ta kilometarska kolona pomalo istopila do 3 sata, dok današnja dva sata čekanja za prijelaz nagovješćuju da će neki skočiti u more tek u poslijepodnevnim satima.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije