Ostanimo u kontaktu

RADOST ZA NAJMLAĐE

Na Trgu kralja Tomislava održana druga večer ljetne plesne škole

Objavljeno prije

Ljetna plesna škola (3)

Pod vodstvom voditelja Plesne škole Calypso Dalibora Dominikovića jučer je na Trgu kralja Tomislava održana druga večer ljetne plesne škole.

Na besplatne plesne večeri pozvani su svi, od onih najmlađih do onih starijih, a Daliboru Dominikoviću u podučavanju pomažu članovi njegove plesne škole.

Plesne večeri na trgu će se tijekom ljeta održavati jednom do dvaput tjedno (termini ovise o događajima u sklopu Metkovskog ljeta). Sljedeća večer trebala bi se održati u subotu ili nedjelju, ovisno o tome hoće li Hrvatska ući u finale Svjetskog prvenstva.

Tekst/Foto: Marija Jeramaz / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije