Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

TRG KRALJA TOMISLAVA

Održana akcija ‘Mopedi i motocikli u prometu’

Objavljeno prije

PP Metković - Akcija 'Mopedi i motocikli u prometu'

Foto: Radio Delta

Danas je na Trgu kralja Tomislava u Metkoviću, u organizaciji Policijske postaje Metković, održana je promidžbeno-preventivna akcija Mopedi i motocikli u prometu.

Cilj akcije je senzibiliziranje javnosti, posebno vozača, na tolerantnije i odgovornije ponašanje za vrijeme upravljanja motociklom i mopedom, a građani su imali priliku upoznati se s opremom za mjerenje brzine vozila, informirati se o vožnji motocikala i mopeda kroz promidžbeni materijal, kao i razgovarati s predstavnicima moto-klubova Gusari Narenta i Veteran-Coratia, hitne pomoći Doma zdravlja Metković i policijskim službenicima PP Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije