Ostanimo u kontaktu

PRIRODOSLOVNI MUZEJ METKOVIĆ

Na radionici ove subote pravljenje božičnih ukrasa

Objavljeno prije

Foto: ilustracija/Prirodoslovni muzej

Foto: ilustracija/Prirodoslovni muzej

Prirodoslovni muzej Metković poziva vas u subotu, 11. studenog, u 10 sati na radionicu na kojoj će se reciklirati slatko sjećanje na ljeto.

Uz malo boje, ljepila i mašte od štapića sladoleda koje smo ljetos pojeli, pravit ćemo ukrase za naše jelke i prozore, sobove, pahuljice, božićne jaslice, snješka… Svi se oni kriju u tom podsjetniku na ljeto.

Prirodoslovni muzej Metković

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE PLOČE

Poziv na edukativno predavanje ‘Suradnjom do uspjeha – Udruga Radost – moj drugi dom’

Objavljeno prije

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na edukativnom predavanju doktorandice Andree Gašpar Čičak, mag.rehab.educ koje će se održati dana 02. studenog 2020. s početkom u 10:00 sati u Pučkom otvorenom učilištu Ploče.

Naziv predavanja je “Suradnjom do uspjeha- Udruga Radost- moj drugi dom” i obuhvaća problematiku s kojom se susreću osobe s teškoćama u razvoju i tjelesnim invaliditetom, važnost uloge Udruge i stručnjaka, potrebe i mogućnosti suradnje za postizanje napretka sveopćih uvjeta njihovih života.

Predavanje predstavlja jednu od niza aktivnosti projekta “20 godina radosti za Radosne” kojim Udruga Radost obilježava 20 godina djelovanja. Projekt financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Broj sudionika je ograničen i molimo Vas da poštivate mjere i preporuke Stožera civilne zaštite.

Poziv na edukativno predavanje 02.11.2020.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije