Ostanimo u kontaktu

ČETVRT STOLJEĆA SAMOSTALNOSTI

Na poziv Predsjednice Leptirići sudjelovali na svečanom prijemu

Objavljeno prije

Leptirići na prijemu kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarević

Predsjednik UCDPDN Leptirići i nekoliko članova Udruge imali su čast biti gosti na svečanom prijemu u povodu četvrt stoljeća hrvatske državnosti održanom u Uredu predsjednice Republike Hrvatske gospođe Kolinde Grabar Kitarović.

Među uzvanicima su bili čelnici Sabora i Vlade, predstavnici diplomatskoga zbora te brojni uglednici iz hrvatskoga političkoga, javnoga i kulturnoga života. Prijem su priredili predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednik Hrvatskoga sabora akademik Željko Reiner i predsjednik tehničke Vlade Tihomir Orešković.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović sve je uzvanike srdačno pozdravila. Prisjetila se svih hrvatskih branitelja i onih koji su dali živote za hrvatsku domovinu. Posebno se sjećamo prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana koji je upravo u ovom uredu, na ovome mjestu, donosio bitne odluke za put hrvatske samostalnosti. Posebno je pozdravila i Hrvatice i Hrvate u domovini i inozemstvu i sve hrvatske državljane. Kad pogledamo unatrag 25 godina, vidimo koliko smo toga učinili – toliko toga smo postigli, a toliko je toga i pred nama. Još je mnogo izazova pred nama. Ako smo zajedno, vjerujem u uspjeh. Vjerujem u ovu zemlju i ove ljude. Okrenimo se prema budućnosti. Učinimo Hrvatsku privlačnom zemljom za sve naše mlade. Ponavljam – vjerujem u te, zemljo moja Hrvatska, kazala je predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović.

Iz UCDPDN Leptirići zahvaljujemo Uredu predsjednice na pozivu i članovima koji su predstavljali našu Udrugu, – stoji u priopćenju Udruge Leptirići.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije