Ostanimo u kontaktu

U PRIOBALJU IMA JOŠ GOSTIJU

Na području općine Slivno odmara se 400 gostiju

Objavljeno prije

U svim turističkim mjestima općine Slivno, Kleku, Komarnoj, Blacama i drugdje, prošle noći boravilo je 400 gostiju, od toga u Kleku 140.

Prema riječima Dragane Čoović iz TZ općine Slivno,od početka godine  do 15.rujna ostvareno je na tom području 13 338 dolazaka turista što je za  51 posto manje nego u istom razdoblju prošle godine. Međutim, ostvareno je 127 911 noćenja, što je u odnosu na lanjskih 215 222 noćenja , tek 60 posto.

U strukturi gostiju koji su odmarali ili još odmaraju u neretvanskom priobalju, najviše je bilo Poljaka, a zatim državljana Bosne i Hercegovine od kojih brojni imaju svoje vikendice , potom Čeha, Nijemaca i Slovenaca.

Turistička zajednica općine Slivno sukladno svojim planovima već je započela aktivnosti za sljedeću turističku sezonu, u nadi da će prestati pandemija korona virusa.

JEDNA SMO OD NAJSIGURNIJIH ŽUPANIJA

Župan Dobroslavić uputio čestitku povodom Dana policije i blagdana sv. Mihovila

Objavljeno prije

Župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku načelniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivanu Pavličeviću i svim pripadnicima policijskih snaga povodom Dana policije i blagdana sv. Mihovila.

Poštovani načelniče Pavličeviću,

U ime Dubrovačko-neretvanske županije i u svoje osobno ime Vama i svim pripadnicima Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske čestitam Dan policije i blagdan vašeg zaštitnika sv. Mihovila.
Hvala na svemu što radite za sigurnost naših sugrađana i njihove imovine, a rezultat vaših napora je činjenica da smo među najsigurnijim županijama u Hrvatskoj. Time nastavljate tradiciju domoljublja, požrtvovnosti i odgovornosti koje su pripadnici policije pokazali u Domovinskom ratu.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije