Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

USPJEŠNA SEZONA

Na neretvanskom priobalju ostvareni dobri turistički rezultati

Objavljeno prije

Od 1. siječnja do 17. kolovoza ove godine na području TZ općine Slivno odnosno na tom dijelu neretvanskog priobalja ostvareno je 135.172 noćenja turista, što je više  nego što je više nego u cijeloj prethodnoj, 2020-toj godini, kada je ostvareno 134.468 noćenja.

Gledamo li se razdoblje od početka ove godine do 17.kolovoza tada je ostvareno za čak 40 posto više noćenja u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

U odnosu na 2019. godinu na području TZ Slivno za promatrano razdoblje, ove godine ostvareno je 82 posto noćenja ili 18 za posto manje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U strukturi gostiju na prvom mjestu su Poljaci, a zatim slijede državljani Bosne i Hercegovine, Češke, Slovenije i Njemačke.

U turističkim naseljima Klek, Duboka, Komarna, Blace, i drugima na tom području  u proteklih pet tjedana prosječno boravi oko 2400 gostiju.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

29 novih slučajeva zaraze koronavirusomm, dvije osobe iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 29 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Radi se o 13 osoba muškog spola i 16 ženskog: sedam iz Dubrovnika, pet iz Vele Luke i Župe dubrovačke, četiri iz Konavala, tri iz Blata, dvije iz Korčule i Lumbarde te jednoj iz Trpnja.

Izliječeno je 40 osoba: 22 iz Dubrovnika, četiri iz Blata i Stona, dvije iz Metkovića, Ploča i Župe dubrovačke te jedna iz Konavala, Lumbarde, Vele Luke i s Lastova.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U posljednja 24 sata obrađena su 533 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 138 076 uzoraka.
U OB Dubrovnik hospitalizirano je 15 osoba pozitivnih na koronavirus. Dva pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru.

U samoizolaciji je 907 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježen je jedan slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 948 slučajeva kršenja samoizolacije.
Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije