Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

FRAMA METKOVIĆ

Na Hod Frame jutros krenulo sedmero mladih metkovskih hodočasnika

Objavljeno prije

Hod Frame

Na jedan od najvećih susreta Franjevačke mladeži, Hod Frame, danas se iz Metkovića uputilo sedmero članova Frame Metković koji će u Hrvatskoj i Italiji hodočastiti 10 dana.

Framaši će pet dana hodočastiti od Sinja do Šibenika i svakodnevno propješačiti oko 20 kilometara kako bi u mjestima kroz koja prolaze donijeli novi polet i nadu i u mladima se probudila ljepota susreta sa njihovim stanovnicima. Zatim će trajektom krenuti u Italiju gdje će se pridružiti Framašima iz cijele Hrvatske i Europe i pet dana boraviti u rodnom gradu Franje Asiškog, Asizu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Metkovski Framaši nam javljaju da, uključujući i njih sedmoro, s našeg područja na Hod Frame putuje 20-ak mladih te da će hrvatskih framaša u Asizu biti oko 300.

Mlade hodočasnice i hodočasnike stalno će pratiti svećenik, a uz njih će u Italiji biti i časne sestre koje su ujedno i liječnice.

Piše: Marija Jeramaz / Metković NEWS
Foto: Frama Metković

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije