TJEDNO IZVJEŠĆE ZA PROMET

Na Graničnom prijelazu Metković uhvaćen s većom količinom droge

Objavljeno 8. siječnja 2018. u kategorijama: Crna kronika, News.
Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Galerija

U petak, 5. siječnja u popodnevnim satima, na Graničnom prijelazu Metković je kontrolirano vozilo stranih registarskih oznaka, kojim je upravljao 36-godišnjak, dok se u svojstvu suvozača nalazio 37-godišnjak. U suradnji sa carinskim službenicima kod 37-godišnjaka je pronađeno 140 grama amfetamina i 194 tablete droge MDMA-ecstasy.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su obojica počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, te su uz kaznenu prijavu dovedeni pritvorskom nadzorniku, a potom i sucu istrage koji im je odredio istražni zatvor.

Tjedno izvješće za promet

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno pet prometnih nesreća od kojih četiri s ozlijeđenim osobama u kojima je jedna osoba teže, a pet osoba lakše ozlijeđeno, dok je jedna prometna nesreće zabilježena s materijalnom štetom.

Provodeći mjere kontrole prometa, policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 398 represivnih mjera od kojih izdvajamo 187 mjera poduzetih zbog prekoračenja brzine, 17 zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja, 43 prekršaja zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa, 10 mjera prema vozačima koji su vozilom upravljali pod utjecajem alkohola i 48 zbog nepropisnog pretjecanja.

PU dubrovačko-neretvanska

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari