Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

ODANA POČAST HRVATSKIM BRANITELJIMA

Na gradskom groblju Sv. Ivana, te ispred Spomenika poginulih branitelja položeni vijenci i upaljene svijeće

Objavljeno prije

Polaganje vijenaca u čast 'Oluje'v

Danas, uoči dana proslave junačke i oslobodilačke akcije Oluja, položeni su vijenci i upaljene svijeće na gradskom groblju Sv. Ivana u Metkoviću i ispred Spomenika poginulim braniteljima Domovinskog rata na Trgu kralja Tomislava. Vijence su uz gradonačelnika Grada Metkovića Božu Petrova sa svojim zamjenicima, položili i predstavnici Udruge roditelje i udovica poginulih hrvatskih branitelja, Udruge veterana 4. Gardijske brigade HV-a, predstavnici političkih stranaka i ustanova. Na groblju Sv. Ivana, ispred glavnog križa, molitvu za poginule junake Domovinskog rata predvodio je župnik  fra Petar Gulić.

Sutra je dan kada slavimo pobjedu, slavimo dan u koji su mnogi poginuli junaci Domovinskog rata utkali svoje živote, a preživjeli se sjećaju veličanstvene pobjede protiv zla koji je bio zadesio Hrvatsku. Zato treba stalno ponavljati istinu, koja na žalost nekome ne odgovara, ali istina je samo jedna, da smo toga dana oslobađali svoju Domovinu od okupatora i to se ne smije zaboraviti.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U ime redakcije Metkovic NEWs-a duboko, s velikim pijetetom se klanjamo svim poginulim u Domovinskom ratu. Također se zahvaljujemo, odajemo duboko poštovanje i priznanje, preživljelim braniteljima koji su izlažući svoje živote stvorili našu Hrvatsku.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije