Ostanimo u kontaktu

ZAŽABLJE

Na drugoj Trupijadi sv. Liberana pobjede odnijele ekipe ‘Brze’ i ‘Braća Mušići’

Objavljeno prije

Trupijada

Na 2. trupijadi sv. Liberana Općine Zažablje 23 ekipe su odmjerile svoje snage na stazi dugoj 200 metara na rijeci Mislini.

Zlatom su se okitile prošlogodišnje pobjednice, ekipa Brze u ženskoj kategoriji, dok su u muškoj kategoriji pobjedu odnijela ekipa Braća Mušići.

Jedna zanimljivost ove trupijade je ekipa Gnjili lukoči koji su imali dosad najbolje vrijeme Trupijade, 1 min i 47 sekundi u eliminacijskim utrkama, međutim u polufinalu su nesretno završili u rijeci. Upravo zbog toga su osvojili posebnu nagradu.

Poslije sportskog dijela natjecanja svojim nastupom su nas razveselili klapa Na kantunu, Pučki pjevači župe Vidonje, KUD Metković i Gradska glazba Opuzen. Zabava je trajala do ranih jutarnjih sati.

Posebna zahvala HGSS – Hrvatska Gorska Služba Spašavanja iz Neretve koja se pobrinula da sve prođe u najboljem redu.

Tekst/Foto/Video: Trupijada Sv.Liberana Općine Zažablje / Facebook

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije