Ostanimo u kontaktu

ZAGREB NERETVI, NERETVA ZAGREBU

Na devet lokacija u Zagrebu naši proizvođači uspješno plasiraju mandarine

Objavljeno prije

mandarine-zagreb-neretvi-neretva-zagrebu-5

U organizaciji Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Zagreba u metropoli je tijekom vikenda započela manifestacija ‘Zagreb Neretvi, Neretva Zagrebu’. Cilj manifestacije je pomoć u plasmanu mandarina neretvanskim proizvođačima putem štandovske prodaje. Prodaja se održava na devet lokacija u gradu Zagrebu (Trg bana Josipa Jelačića, Preradovićev trg, Trg kralja Tomislava, Kvaternikov trg, Heinzelova-Kvaternikov trg, okretišta tramvaja Savski most, Ljubljanica, Dubrava i Črnomerac) i traje do 18. studenoga.

Sama manifestacija ‘Zagreb Neretvi, Neretva Zagrebu’ dio je velike inicijative Dubrovačko-neretvanske županije kojom se neretvanskim proizvođačima u suradnji s Leader mrežom Hrvatske i Udrugom gradova Republike Hrvatske, nastoji osigurati samostalan plasman mandarina na javnim površinama gradova i općina diljem Hrvatske.

Zahtjevu za ustupanjem javne površine našim proizvođačima odazvali su se brojni gradovi i županije čiji broj svakodnevno raste jer u Povjerenstva stižu odobrenja od novih jedinica lokalne samouprave.

TOUCH AND TASTE THE NATURE!

Pred nama je tjedan pun zabave u Žoga Beach Baru

Objavljeno prije

Hedonistički raj na rijeci Trebižat Žoga Beach Bar nastavlja s odličnim zabavama i u tjednu pred nama.

Već od sutra, ponedjeljka 10. kolovoza, pa sve do nedjelje, 16. kolovoza, jedan za drugim redat će se zanimljivi događaji. Pa je tako početak tjedna, ponedjeljak rezerviran je za koncert SNAP OUT banda. U srijedu, 12. kolovoza, slijedi koncert ADRIA banda. Četvrtak, 13. kolovoza je rezerviran je za večer Stand up komedije na kojoj će okupljene do suza nasmijati stand up komičar Darko Marinković. Potom u petak, 14. kolovoza slijedi vrhunska funky zabava uz svima nama poznatog Sršena i NoA band, dok je u nedjelju, 16. kolovoza planiran veliki Cocktail Party!

Program u kojem zaista svatko može pronaći nešto za sebe, stoga dođite u Žoga Beach Bar i uživajte u svakoj sekundi provedenoj na ovom mjestu! Touch and taste the nature!

Ulaz na sve evente je slobodan, stoga na vrijeme rezervirajte svoje mjesto u prekrasnim i jedinstvenim loungevima na brojeve mobitela +387 63 409 250 / 063 531 431, ili putem Facebook stranice ‘Žoga Beach Bar’ i Instagram profila ‘Žoga Beach Bar’.

Za one koji ne znaju kako doći do ove oaze na Trebižatu, to mogu saznati jednim klikom na Google maps koji će vas odvesti najbližom rutom. Vidimo se!

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije