Ostanimo u kontaktu

GRAD METKOVIĆ

Na 21. sjednici Gradskog vijeća usvojen prijedlog polugodišnjeg izvješća o izvršenju gradskog Proračuna

Objavljeno prije

Jučer je u Zgradi političkih stranaka održana 21. sjednica Gradskoga vijeća Grada Metkovića na kojoj su usvojene sve točke Dnevnog reda.

Na Dnevnom redu se našlo:

  1. Prijedlog Polugodišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Metkovića od 1. siječnja 2019. do 30. lipnja 2019. Točka je prihvaćena većinom glasova, a od planiranih prihoda za Proračun 2019., koji iznose 83 milijuna kuna, do 30. lipnja ostvareno je 29 milijuna, dok je na rashodovnoj strani ostvareno 25 milijuna kuna.
  2. Polugodišnje izvješće o radu Gradonačelnika za period od 1. siječnja 2019. do 30. lipnja 2019.,
  3. Prijedlog zaključka o potpunom oslobađanju od plaćanja komunalnog doprinosa, 
  4. Plan djelovanja u području prirodnih nepogoda Grada Metkovića za 2019.,
  5. Odluka o izmjeni Odluke o nerazvrstanim cestama na području grada Metkovića.

Za period od 1. siječnja do 30. lipnja 2019. gradonačelnik Dalibor Milan je istaknuo neke od najvažnijih projekata koji su realizirani ili nastavljeni.

Također je istaknuo ugradnju javne rasvjete, uređenje nerazvrstane ceste u Prudu, uređenje Trga kralja Tomislava, izgradnju kružnih tokova koji će uskoro biti gotovi i uređenje mrtvačnice u Vidu. Izabran je izvođač radova na energetskoj obnovi Sportske dvorane, a do 1. lipnja 2020. godine će svi radovi biti dovršeni.

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Nastavljaju se besplatna motivacijska virtualna predavanja na temu ‘Kako uspjeti u Post-Covid vremenu’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira seriju besplatnih motivacijskih virtualnih predavanja na temu “Kako uspjeti u Post-Covid vremenu“.

Nakon prvog predavanja, „Izazovi digitalne transformacije“, Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na virtualno motivacijsko predavanje na temu “Izazovi vođenja u doba krize” koje će se održati u četvrtak, 28. siječnja 2021. godine s početkom u 10 sati.

Kroz predavanje predavača prof. dr. Velimira Sriće, obradit će se teme:

  • upoznavanje s temeljnim vještinama vođenja;
  • leadership “prema unutra” – rad na sebi; leadership “prema van” – rad sa svojim timom;
  • situacijsko (Situational Leadership); uslužno (Servant Leadership); principijelno (Principle-Centered Leadership);
  • analiza primjera, teorija i pristupa uspješnih vođa.

O predavaču

Predavač je prof. dr. Velimir Srića, renomirani stručnjak iz područja leadershipa koji je kao profesor imao prigodu i čast odgajati neke od najuspješnijih menadžera i poduzetnika u Hrvatskoj, regiji, SAD-u  i Kini. Jedan je od pionira promicanja razvoja kreativnosti u Hrvatskoj i ekspert Svjetske banke za Change Management.

Prof. dr. Velimir Srića završio je Ekonomski fakultet i magisterij na FER-u. Kao Fulbrightov stipendist stekao je MBA na Columbia University, New York i doktorat iz menadžerske informatike. Bio je direktor Zavoda za informatičku djelatnost, Predsjednik Komiteta za znanost, tehnologiju i informatiku i član Hrvatske vlade. Bio je Jedan od osnivača Hrvatsko-američkog društva i Hrvatskog europskog pokreta. Počasni je član HHO i hrvatskog ogranka Rimskog kluba. ​Dobitnik je Gerald Ford stipendije i Eisenhower Fellowship, nagrada Zlatno pero društva novinara Hrvatske i Josip Juraj Strossmayer za znanost.

Za sudjelovanje na online predavanju prijavite se putem:

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije