Ostanimo u kontaktu

Prirodoslovni muzej Metković

„MUZEJSKE PRIČALICE: Priče o životinjama..“

Objavljeno prije

muzej-ornitoloskaMUZEJSKE PRIČALICE
PRIRODOSLOVNI MUZEJ METKOVIĆ
ORNITOLOŠKA ZBIRKA

U četvrtak 18. travnja 2013. u 19:00 sati gostuje pripovjedačica:
Jasna Held „Priče o životinjama….“
Za uzrast od 5 do 11 godina.
Ulaz slobodan.

 

U sklopu 18. muzejsko edukativne akcije povodom Međunarodnog dana muzeja od 18. travnja do 18. svibnja u Prirodoslovnom muzeju održati će se niz prigodnih programa namijenjenih svim uzrastima mladih posjetitelja, da bi popularizirali sadržaj muzeja.

Naše obilježavanje mjeseca Muzeja poćinje Muzejskom Pričalicom, gost nam je gospođa Jasna Held koja će nam pričati „Priče o životinjama i sa životinjama“.

Svake subote u prostoru Ornitološke zbirke održavati će se likovne radionice za djecu „Kako nacrtati životinje“ u trajanju od 11 sati do 12:30 sati.

SRETAN ROĐENDAN

44 godine su prošle od osnutka KUD-a Metković

Objavljeno prije

44 godine su prošle od kad je osnovano Kulturno umjetničko društvo Metković, davne već 1977. godine, 9. veljače osnovan je ud skupine gradskih entuzijasta među kojima su bili profesori Radojka i Vide Bagur, Zdravko Obradović, Danilo Obradović, Marica Božinović i drugi…

Društvo je uglavnom djelovalo u školama, bilo osnovnim ili srednjim, a objedinjavalo je razne aktivnosti amaterskog stvaralaštva poput folklora, mandolinskog orkestra, zbora, dramskih aktivnosti, koje su se poslije odvojile u MAK, te čak i fotografske sekcije.

Koristimo ovu priliku da im poželimo da što prije počnu sa radom, da se u prostorijama Društva ponovo čuju pjesme i odzvanjaju koraci svih uzrasta našeg društva, na radost svih nas i čuvanja tradicije svog zavičaja. Sretan vam 44 rođendan!

Kao i cijelo društvo i vas je zadesila ova nazovimo je epidemiološka izolacija, ali sve je prolazno tako će i ovo proći, i uskoro će se opet u našem gradu čuti ples i pjesma.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije