Ostanimo u kontaktu

ARHEOLOŠKI MUZEJ NARONA

Muzej dobio nagradu ‘Simply the best’

Objavljeno prije

Foto: Arheološki muzej Narona

Foto: Arheološki muzej Narona

Arheološki muzej Narona dobio je nagradu Simply the best za kvalitetu usluge i uspješnu suradnju sa organizatorima turističkih putovanja.

Na prigodnoj svečanosti dodijeljene su godišnje nagrade Udruge hrvatskih putničkih agencija i časopisa Way to Croatia. Nagradu Simply the best za kreativnost i unapređenje turističke ponude u 6 je kategorija primilo 40 pojedinaca i tvrtki od preko 250 nominiranih.

Nagrade su se dodijelile za slijedeće kategorije:
1. Ugostiteljstvo
2. Manifestacije
3. Kultura
4. Putničke agencije
5. Inovativni projekti
6. Osoba

Nagradu je u ime Muzeja preuzela direktorica Turističke zajednice grada Metkovića gđa. Magdalena Medar Ujdur i ovim putem joj se zahvaljujemo.
Ponosni smo što nakon 10 godina od otvorenja s istim žarom i veseljem naši djelatnici pristupaju svakom posjetitelju i suradniku te ovim putem zahvaljujemo svima koji su glasali za nas. Nastavit ćemo isto, samo bolje!

Arheološki muzej Narona

LJUBITELJE FOLKLORNE BAŠTINE SU DOŠLI NA SVOJE

HKGD Dunav iz Vukovara i KUD-a Metković plesnu i glazbenu tradiciju poklonili Metkoviću za rođendan

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Ljubitelje folklorne baštine u četvrtak su došli na svoje, povodom Dana grada Metkovića i blagrana sv. Ilije u Gradskom kulturnom središtu Metković zajednički koncert ‘Metkoviću za rođendan‘ održali su KUD Metković i HKGD Dunav iz Vukovara.

Zajednička suradnja ovih dvaju društava započela je 2014. godine kada je KUD ‘Metković’ na poziv domaćina sudjelovao na 6. susretima folklornih društava u gradu Vukovaru,  pod nazivom ‘DUNAV SVOME GRADU’ u povodu međunarodnog Dana Dunava.

Godine 2017. suradnja se nastavlja posjetom Gradskom muzeju grada Vukovara kojem je KUD ‘Metković’ tom prigodom uručio žensku neretvansku narodnu nošnju za njegov stalni postav.

Program je vodila Romana Gabrić, a kako je sve to skupa izgledalo i zvučalo pogledajte u video prilogu prigodnoj foto-galeriji.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije