Ostanimo u kontaktu

MUNJEVITA METKOVKA

Muškarac dirao predsjednicu, tjelohraniteljici se to nije nimalo svidjelo

Objavljeno prije

Kolinda Grabar-Kitarović boravi u Zadru. Prilikom pozdravljanja građanin ju je potapšao po ramenu, a tjelohraniteljici se to nije nimalo svidjelo, smatrala je to rizičnom akcijom građanina pa je reagirala, a što se sve lijepo vidi na snimci HTV-a.

Inače mlada i lijepa tjelohraniteljica se zove Ana Marević i rodom je iz Metkovića, a predsjednicu prati na skoro svim njenim putovanjima, te je u nekoliko navrata plijenila i pažnju nacionalnih medija, piše Slobodna Dalmacija.

Video je prije sat vremena objavio HRT na svojoj Facebook stranici “HRT vijesti”, ali su ga onda iznenada maknuli. Slobodna Dalmacija piše da će im poslati upit, te vas izvjestiti zbog čega je video uklonjen.

Marević je prije nekoliko godina u intervju za Portal Oko otkrila kako je biti jedina žena u interventnoj jedinici u Dubrovniku, a rekla je i više o svojim željama i ambicijama. Tada je kazala kako je oduvijek bila sportski tip, napomenuvši kako je trenirala rukomet što joj je mnogo značilo za posao policajke.

Navodi i dok je bila na Akademiji najveća joj je strast bila Interventna jedinica.

Istaknula je za Portal Oko kako su u početku bavljenja policijskim poslom postojale određene predrasude od strane muških kolega.

– Kad sam tek došla gledali su me svi s predrasudama. Govorili su da nešto neću moći jer sam žena, jer sam nježna… No, na obukama i intervencijama sam se dokazala, nisam se izvlačila niti bila pošteđena zbog toga što sam žena već sam ravnopravno radila sve kao i drugi – prisjetila se.

Foto: screenshot HRT / Slobodna Dalmacija

DVD VID UPISUJE NOVE ČLANOVE

Postanite i Vi dio naše zajednice – pozivaju iz DVD-a Vid

Objavljeno prije

DVD Vid upisuje nove članove te poziva sve one koji žele postati budući dobrovoljni vatrogasci Vida.

Ako želite prihvatiti nove izazove, naučiti brojne korisne vještine koje jednog dana mogu spasiti život tebi ili tvojim najdražima, na dobrom ste mjestu. Jesi li spreman/na da to budeš ti? Jesi li spreman/na pomagati svome gradu ili zajednici? Ako si odlučio/la prijavi se, položi uspješno tečaj i testiranja te na kraju obuci odoru vatrogasca jer biti vatrogasac izuzetna je čast, ali i odgovornost koja zahtijeva potpunu predanost i ozbiljnost u izvršavanju zadaća, – pozivaju iz DVD-a Vid.

Za sva pitanja i vezano za samu prijavu možete se obratiti na ispod navedene kontakte.

Mail: dvd.vid.20352@gmail.com
Facebook: Dobrovoljno Vatrogasno Društvo Vid 
Zapovjednik:  Ivan  S. 091-333-9293 (wapp, viber)
Tajnik:  Vinko B.  091-597-5711 (wapp, viber)
Predsjednik: Davor B. 095-892-1357

BUDITE I VI PONOSNI ČLAN HRVATSKE VATROGASNE OBITELJI!  – pozivaju Viđani.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije