GRADSKA KNJIŽNICA

Multimedijalno predavanje “Motociklom do Zanzibara”

Gradska knjižnica Metković organizira Multimedijalno predavanje "Motociklom do Zanzibara", Davora Rostuhara i Maje Tanasovski.

Objavljeno 29. listopada 2013. u kategorijama: Kultura, Metković, News.

plakat_motociklom

U sklopu Mjeseca knjige, Gradska knjižnica Metković organizira zanimljivo Multimedijalno predavanje “Motociklom do Zanzibara”, Davora Rostuhara i Maje Tanasovski. Predavanje će se održati u multimedijalnoj dvorani 31. listopada s početkom u 19:30 sati.

Davor Rostuhar je mladi hrvatski putopisac, uspješni književnik i fotograf, koji ima iza sebe brojna putovanja diljem svijeta i četiri knjige. Ovaj put, zajedno s Majom Tanasovski posvetio se proučavanju afričkog kontinenta.

Predavanje „Motociklom do Zanzibara“ pratit će prvu polovicu drugog velikog afričkog putovanja Maje Tanasovski i Davora Rostuhara – 10 000 kilometara od Zagreba do Zanzibara. U četiri mjeseca od studenog 2012. do ožujka 2013. Maja i Davor su istražili i upoznali neke od najfascinantnijih afričkih kultura, mjesta i običaja. Što su sve posjetili pogledajte na linku ovdje.

motociklom-do-zanzibara-1 motociklom-do-zanzibara-3

 

NAJAVA PROJEKCIJE FILMA “KAOS U KUĆI”

Sutra, 30.listopada sa početkom u 17,00 sati, u Gradskoj knjižnici Metković održati će se projekcija filma "Kaos u kući" (obiteljska komedija). Besplatne ulaznice možete preuzeti na porti tijekom radnog vremena.
Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari