Ostanimo u kontaktu

HUMANITARNI KVIZ

MTKviz u četvrtak za Mariju; svi ste pozvani pomoći

Objavljeno prije

Sutra, 25. travnja odigrava se novo kolo MTKviza koje će biti humanitarnog karaktera. Dio sredstava i prilozi idu za djevojčicu Mariju Dominiković koja boluje od opake bolesti te je svaka pomoć dobrodošla.

Objavu MTKviza prenosimo u cijelosti:

Sutra kvizamo za našu mladu sugrađanku Mariju Dominiković koja boluje od teške maligne bolesti. C.B. Ćakula i MTKviz upatit će dio sredstava, a vas pozivamo da sastavite ekipu, dođete u što većem broju na kviz i malom donacijom pomognete našoj Mariji u borbi sa ovom opakom bolešću.

Odazovimo se u što većem broju.

Oni koji ne stignu u četvrtak u Ćakulu, svoj prilog mogu uplatiti i na račun:
Maria Dominiković
HR10 2340 0093 1126 8135 5

'72 SATA BEZ KOMPROMISA'

Framaši održali radionice u udrugama ‘Prijatelj’ i ‘Leptirići’

Objavljeno prije

Volonterska akcija 72 sata bez kompromisa započela je u četvrtak svetom misom u crkvi sv. Ilije proroka koju je predvodio fra Darijo Sinković.

Frama Metković tako je danas u prostorijama udruga Prijatelj i Leptirići odradila radionice, a o njima nam je nešto više rekla Ana Putica.

– Prva akcija bila je u Udruzi Prijatelj. Od samoga jutra naših 12 volontera pomagalo je u izradi i bojanju suvenira. Druga akcija održana je u Udruzi Leptirić gdje su volonteri održali radionicu glazbene terapije. Uz sviranje i pjesmu nije nedostajalo smijeha i zabave. – o hvalevrijednoj akciji rekla nam je Ana Putica koja je radionice organizirala.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije