Ostanimo u kontaktu

PROMETNA NESREĆA KOD SKRETANJA ZA KOMINSKO UŠĆE

Motociklist završio u splitskoj bolnici

Objavljeno prije

3

Na Jadranskoj magistrali, u blizini skretanja za Kominsko ušće, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva motociklista koji su vozili motore bugarskih registracijskih oznaka i osobni automobil BiH registracijskih oznaka. Kako smo neslužbeno doznali, jedan je motociklist pretjecao drugoga i tom prilikom ga zakačio, a osobno vozilo, koje je dolazilo iz suprotnog smjera, da bi izbjeglo sudar s motorom, skrenulo je s ceste.

Neslužbeno saznajemo da je jedan motorist ozlijeđen. Nakon što je prevezen u pločanski Dom zdravlja, upućen je u splitsku bolnicu. Policijski djelatnici iz Ploča odmah su izašli na mjesto nesreće. Promet Jadranskom magistralom je nešto manje od pola sata bio zatvoren, a onda se, prije potpune normalizacije, jedno vrijeme vozilo naizmjenično jednim trakom.

Tekst/foto: rogotin.hr

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Prepoznajete li osobu s fotografije i videa?

Objavljeno prije

Provodeći opsežno kriminalističko istraživanje kaznenog djela „Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom“ koje se dogodilo 15. rujna ove godine kada su na Gorici sv. Vlaha u Dubrovniku u potpunosti izgorjela dva osobna vozila te su nagorjela još tri vozila, moped i motocikl, objavljujemo fotografije i videozapis sa snimkom osobe koja se dovodi u vezu s ovim događajem.

Radi se o muškarcu starosti između 25 i 35 godina, visine oko 185 centimetara, srednje tjelesne građe.

Molimo građane da, ukoliko imaju saznanja o identitetu osobe sa snimke o tome, s punim povjerenjem, obavijeste Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku, odnosno najbližu policijsku upravu ili policijsku postaju, osobno ili pozivom na dežurni telefon 192, odnosno na e-mail dubrovacko-neretvanska@policija.hr.

Video pogledajte u vrhu stranice, ili na poveznici.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije