Ostanimo u kontaktu

DRUGI KRUG LOKALNIH IZBORA U OPUZENU

Ivan Mataga pobijedio Ivu Mihaljevića za 16 glasova, 36 listića proglašeno nevažećima

Objavljeno prije

Danas je održan i drugi kruh lokalnih izbora za gradonačelnika Opuzena u kojem je nezavisni kandidat Ivan Mataga, kojeg podržava MOST, pobijedio dosadašnjeg gradonačelnika u četiri mandata Ivu Mihaljevića (HDZ) za svega 16 glasova razlike.

Po prvom neslužbenom prebrojavanju listića izborima je pristupilo 1780 glasača, od kojih je 880 svoj glas dalo Matagi, dok je 16 manje, njih 864 glas dalo Mihaljeviću.

Inače, Ivan Mataga je bio vijećnik iz redova Mosta u prošlom sazivu Gradskoga vijeća. Na ovim lokalnim izborima bio je nositelj liste Mosta za Gradsko vijeće Opuzena, dok je gradonačelničku kandidaturu istaknuo kao nezavisni kandidat.

Svakako zanimljiv podatak je i da je na tako malu razliku u pobjedi broj od 36 nevažećih listića jako velik. Svakako čestitke novom gradonačelniku Opuzena.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

Jedan novi slučaj zaraze koronavirusom u posljednja 24 sata

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata nije zabilježen niti jedan novi slučaj zaraze koronavirusom.

U posljednja 24 sata obrađeno je 112 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 81 174 uzoraka.

Izliječene su četiri osobe: tri iz Metkovića te jedna iz Opuzena.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su dvije osobe pozitivne na koronavirus.

U samoizolaciji su 204 osobe, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno niti jedno kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 825 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije