Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

LOKALNI IZBORI 2021.

Most zahvalio biračima na podršci

Objavljeno prije

Most Metković zahvalio je biračima na podršci, priopćenje prenosimo u cijelosti.

Drage Metkovke i Metkovci, zahvaljujemo svima koji su nas prepoznali, podržali i pomagali na proteklim lokalnim izborima.

Hvala svim nositeljima, kandidatima na listama, volonterima i simpatizerima na uloženom trudu i nesebičnoj ljubavi iskazanoj tijekom kampanje, snazi zajedništva koja nas povezuje i traje. Hvala svakom biraču na 2 296 glasova pretočenih u 5 vijećnika Gradskog vijeća sa stavom, spremnih donositi odluke u korist grada, a ne osobnu korist.

Hvala što ste prepoznali naš rad, volju i ljubav za grad u kojem i s kojim živimo. Jesmo i bit ćemo vaš glas i snaga!

3034 puta hvala što ste prepoznali da naša županija treba biti servis svim stanovnicima, gradovima i općinama, a ne samo politički podobnima.

Ohrabrite se i pridružite nam se u borbi za promjenom, izađite na predstojeće izbore za župana Dubrovačko-neretvanske županije i podržite našega Božu Petrova u borbi za uspješniju Hrvatsku.

Svojim glasom omogućite promjenu za bolje sutra, poručite da nam je dolina Neretve bitna, ne samo u predizborno vrijeme. Omogućite našim mladima uvjete za ostanak i opstanak u našem kraju!

Ako mi odustanemo, tko će se boriti za nas?

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

Sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom je zabilježeno u posljednja 24 sata

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom (jedan utvrđen brzim antigenskim testom).

Radi se o dvije osobe muškog spola i pet osoba ženskog spola; tri iz Ploča te po jedna iz Dubrovnika, Metkovića, Opuzena, kao i jedna osoba koja nema prebivalište u našoj županiji.

Izliječena je jedna osoba, iz Metkovića.

U posljednja 24 sata obrađena su 322 uzorka, a od početka pandemije analiziran je ukupno 79 701 uzorak.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su četiri osobe pozitivne na koronavirus.

U samoizolaciji je 176 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 819 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije