Ostanimo u kontaktu

KONOBARI SREDNJE ŠKOLE METKOVIĆ

Monika, Mateo i Mirko, sa mentorom prof. Nikoletićem, pehar opet donijeli u Metković

Objavljeno prije

IMG-20181107-WA0003

Grand Gourmet je manifestacija koja objedinjuje ugostiteljski festival, edukacije i natjecanja, a već četvrti put otvorena je 6. studenog (utorak) u Makarskoj. Organizator manifestacije je Udruga Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija sa sjedištem u Splitu (ŠKMER) koja okuplja 400-ak članova diljem svijeta, a ove je godine u makarskom hotelu Meteor okupila oko 80 sudionika. Među sudionicima su konobari, barmeni, baristi, učenici konobari te restoranski timovi koji će se do četvrtka natjecati za medalje. Među sudionicima su i predavači iz Francuske, s Mauricijusa, gosti iz Ukrajine te eno i gastro znalci iz cijele regije.

Jučer su se učenici Srednje škole Metković predstavljali u disciplini sinkronizirano posluživanje i drugi put za redom osvojili prvo mjesto. Monika Bilić, Mateo Marušić i Mirko Rodin nadmašili su svoje kolege iz drugih škola i ostvarili fenomenalan uspjeh za školu.

Monika, Mateo i Mirko su se složili kako je sve to bilo zahtjevno ali su dali sve od sebe kako bi pehar i ove godine ostao u Metkoviću. Uspjeli su u tome sa svojim mentorom Radom Nikoletićem i uvidjeli da se kontinuiranim radom i željom za ovom strukom mogu ostvariti veliki rezultati. Danas će se Srednja škola Metković predstavljati u još dvije discipline: banket i pripremanje aperitivnog koktela.

Čestitamo na uspjehu i sretno u daljnjem natjecanju!

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije