Ostanimo u kontaktu

ČISTOĆA METKOVIĆ

Mole se stanari ulice Zrinskih i Frankopana radi rezidbe platana da uklone svoja vozila

Objavljeno prije

Iz Gradskog komunalnog poduzeća obavještavaju građane da će sutra, srijeda 30. prosinca 2020. godine u vremenu od 8 do 14 sati, djelatnici Čistoća Metković d.o.o. Metković, obavljati djelatnost sanitarne rezidbe ‘Platani’ u ulici Zrinskih i Frankopana, od podvožnjaka do skretanja za OŠ Don Mihovila Pavlinovića.

Slijedom iznesenog, molimo stanare ulice Zrinskih i Frankopana, od lokacije podvožnjak –  skretanje za OŠ Don Mihovila Pavlinovića, da uklone svoja vozila ispod „Platani“ kako bi djelatnici Čistoće mogli pristupiti istima, s ciljem obavljanja djelatnosti sanitarne rezidbe.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

DONACIJA 1,5 TONA MANDARINA

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska usrećila kolege iz Petrinje i Gline

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ni gotovo 10 mjeseci nakon razornog potresa koji je prošle godine pogodio našu županiju, nisu zaboravili svoje kolege.

S načelnikom policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivanom Pavličevićem, zamjenikom načelnika policijske uprave Mirom Bajom, kao i policijskim službenicima s područja doline Neretve, dopremili su mandarine za sve zaposlenike Policijskih postaja Petrinja i Glina.

Navedeni poklon je znak zajedništva i prijateljstva prema svim policijskim službenicima i zaposlenicima spomenutih policijskih postaje, koje su najviše stradale u potresu. Mandarine je jučer, 21. listopada, osobno u Policijsku postaju Petrinja predao zamjenik načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Miro Bajo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije