Ostanimo u kontaktu

IZGRADNJA PELJEŠKOG MOSTA

Mogućnosti zapošljavanja u CRBC-u predstavljene u Metkoviću

Objavljeno prije

Pelješki most, posao (5)

U organizaciji gradonačelnika Metkovića, g. Dalibora Milana i područnih ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Dubrovniku i Metkoviću, predstavnici China Road and Bridge Corporation jučer su u Metkoviću predstavili mogućnosti zapošljavanja lokalnim stanovnicima.

CRBC, kineska međunarodna građevinska tvrtka, uvedena je u posao izgradnje Pelješkog mosta i, u skladu sa svojom globalnom strategijom, radeći ovaj projekt, želi doprinositi lokalnoj zajednici i njenom gospodarstvu zapošljavanjem domaćih zaposlenika.

Tijekom prezentacije, predstavnici CRBC-a naglasili su da su trenutno najtraženija zanimanja vozači, računovođe i prevoditelji.

Na prezentaciji su predstavljene i reference korporacije, njeno međunarodno iskustvo i korporativne vrijednosti.

Biti odgovoran sudionik društveno-ekonomskog razvjoja i opširno doprinositi koordiniranom razvoju regionalne ekonomije te biti vrhunski dobavljač javnih usluga za vlade država, ključna je korporativna misija CRBC-a, a upravo takvu ulogu planira i preuzeti tijekom izgradnje mosta na području Neretve i Pelješca.

Prezentacija je bila dobro posjećena te je potaknula nekoliko kontakata između kompanije i potencijalnih zaposlenika. Ndamo se da će ti kontakti rezultirati obostrano zadovoljavajućim odnosima zaposlenja i suradnje između hrvatskih ljudi i kineske korporacije.

Piše: Mario Tevšić / CRBC – Main branch office Zagreb

Foto: Marija Jeramaz / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije