Ostanimo u kontaktu

OBREDI VELIKOG PETKA

Mnoštvo vjernika pohodilo procesije u župama sv. Ilije i sv. Nikole u Metkoviću

Objavljeno prije

Obredi Velikog petka, spomendana Kristove muke i smrti, jučer su se, s početkom u 18 sati, obilježavali u crkvama Župe sv. Ilije proroka i Župe sv. Nikole biskupa u Metkoviću.

Obilježeni su prostracijom svećenika i klečanjem u tišini na početku bogoslužja, čitanjima,  slušanjem muke Kristove i ljubljenjem križa nakon čega je uslijedila pričest te, na kraju, tradicionalne procesije ulicama Metkovića koje su okupile brojne vjernike.

Kako su obredi Velikog petka izgledali u župama Sv. Ilije proroka i Sv. Nikole biskupa možete pogledati u našim foto-galerijama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

FOTO: Župa sv. Ilije proroka

FOTO: Župa sv. Nikole biskupa

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije