Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

ODRŽANA VI. RIMSKA NOĆI U NARONI

Mnoštvo posjetitelja uživalo u raskoši drevne Narone /FOTO/

Objavljeno prije

VI. Rimska noć u Naroni

Održana je još jedna Rimska noć u Naroni, manifestacija koja se već šestu godinu za redom održava ispred Arheološkog muzeja Narona u Vidu.

I ove godine posjetitelji su uživali svoj raskoši staroga Rima. Tako su najmlađi uživali u raznim igraonicama, pričama o mitovima, a muškići u demonstracijama borbi sa starim oružjima. Stariji su uživali u vrhunskom plesnom spektaklu, orijentalnom plesu sa vatrom te borbama gladijatora iz pulske Arene. A sve to bilo je popraćeno rimskim običajima, vrhunskim delicijama i raznim štandovima na kojima se prezentirala stara moda, obrti i razni običaji koji su dočaravali ugođaj drevne Narone.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Dio atmosfere donosimo u fotogaleriji…

Autor/Foto: Dalibor Čutura

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije