Ostanimo u kontaktu

PANEM ET CIRCENSES

Mnoštvo posjetitelja uživalo u Vidu na već osmoj Rimskoj noći u Naroni

Objavljeno prije

Rimska noć u Naroni 2018 (118)

Jučer je u Vidu ispred Arheološkog muzeja Narona, s temom vina, odžana već osma Rimska noć u Naroni.

Mnoštvo posjetitelja moglo je uživati u bogatom programu koji su za njih, uz Arheološki muzej Narona, organizirali i Turistička zajednica grada Metkovića, Grad Metković i Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije.

Program je započeo radionicama i igrama za djecu te prezentacijom starih zanata, a tijekom večeri održalo se predavanje o vinu, izrađivale su se rimske frizure, održala se škola za male gladijatore, a poseban spektakl pripremili su Natya i Vodorige fire show.

Degustirala su se vina i rimske delicije, održale su se gladijatorske borbe, a za sigurnost cara Augusta i carice Livije Drusille pobrinuli su se rimski legionari s kojma su se posjetitelji mogli i slikati.

Program je vodila Romana Grabrić, a tijekom cijele večeri, posjet Arheološkom muzeju Narona bio je besplatan. Ovogodišnju Noć u Naroni začilina je i pomrčina mjeseca, kako je sve izgledalo možete pogledati u našoj fotogaleriji i u snimci splesom i vatrenim akrobacijama koju smo prenosili putem naše Facebook stranice.

Tekst/Foto: Marija Jeramaz / Metković NEWS

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije