Ostanimo u kontaktu

SREDNJA POLJOPRIVREDNA I TEHNIČKA ŠKOLA OPUZEN

Mnoštvo aktivnosti drugog dana manifestacije Dani mandarina

Objavljeno prije

Za drugi dan manifestacije Dani mandarina 2019. za učenike Srednje poljoprivredne i tehničke škole te učenike osmih i četvrtog razreda Osnovne škole Opuzen organizirano je mnoštvo aktivnosti. Nastavnice pratiteljice učenika su bile Ivana Milić, Slavica Jakišić i Ivana Bašić.

Povlačenje konopa organizirao je nastavnik Ivica Vištica, gigantske društvene igre Čovječe – ne ljuti se, Domino i Kružić – križić omogućila je Simona Pavlović, karaoke je pripremila nastavnica Suzana Nižić, izradu eko bombica i eko tableta za pranje suđa nastavnica Lora Prusac, kreme je pripremila nastavnica Marela Talajić, glinene suvenire nastavnica Simona Pavlović, cijeđenje soka od mandarina nastavnica Ina Žderić. Stol za stolni tenis bio je pod okupacijom zainteresiranih igrača, a DJ-evi su bili naši učenici.

U razdraganoj atmosferi dočekani su učenici Poljoprivredno, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića iz Zadra i Srednje škole Hvar.

Gostima je pripremljena radionica o povijesti uzgoja mandarine u dolini Neretve što su pripremili nastavnici Željko Bartulović, Ivan Mihaljević i Josip Jelčić. Kahoot kviz održala je Karla Mikulić.

Ručak je pripremio 4. a razred s nastavnikom Mijom Ćelićem, a serviran je gulaš za sve.

Nakon ručka učenici su ispraćeni na Ušće u pratnji Ane Tutavac, zaposlenicom Javne ustanove za zaštićene djelove prirode gdje ih je dočekao Bariša Ilić, predstavnik Udruge Brkata sjenica.

Sutra nam predstoji Agroturistički sajam u gradskom parku s početkom u 9,00 sati te panel rasprava na temu potencijala agroturizma u dolini Neretve s početkom u 10,30.

Izvor i fotografije: Facebook / Srednja poljoprivredna i tehnička škola Opuzen

POVODOM 28. OBLJETNICE OSNUTKA

Gradonačelnik Milan uputio čestitke, vječnu zahvalnost i poštovanje svim pripadnicima 116. brigade HV-a

Objavljeno prije

Povodom 28. godišnjice osnutka 116. brigade HV-a gradonačelnik Dalibor Milan je svim pripadnicima uputio iskrene čestitke, a objavu prenosimo u cijelosti:

– Dragi branitelji, s osobitim poštovanjem i ponosom prisjećamo se 17. studenoga 1991. godine kada je u Metkoviću osnovana 116. brigada Hrvatske vojske – “Neretvanski gusari”.

Vaš doprinos ostat će trajno zapisan u našim srcima i u povijesti našeg naroda kao dan spomena i ponosa, ali i trajno sjećanje na sve one koji su na putu stvaranja slobodne i neovisne Hrvatske položili svoje živote. Za tu im, najveću i najdragocjeniju žrtvu odajemo počast, a vama dragi hrvatski branitelji iskazujemo neizmjernu zahvalnost i poštovanje.

Povodom 28. obljetnice osnutka svim pripadnicima 116. brigade Hrvatske vojske od srca upućujem najiskrenije čestitke, vječnu zahvalnost i poštovanje.
Hvala vam za Domovinu.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije