Ostanimo u kontaktu

PLESNA ŠKOLA CALYPSO

Mnoštvo djece uživalo u još jednoj plesnoj večeri na Trgu

Objavljeno prije

Pod vodstvom voditelja Plesne škole Calypso Dalibora Dominikovića u ponedjeljak navečer je na Trgu kralja Tomislava održana još jedna večer ljetne plesne škole.

Za sve one koji su propustili plesno druženje na Trgu pripremili smo kratki video i galeriju nakon koje sigurno više nećete propustiti nijednu narednu večer besplatne dječje škole plesa.

NERETVANSKI PUB KVIZ

U posljednjem kvizaškom druženju prije ljetne stanke pobjedu odnijela ekipa ‘Amaterski nogometni klub Hajduk’

Objavljeno prije

Na Delta kvizu 32/2019 nastupilo je ukupno 15 kvizaških ekipa, a pobjeda je sa 98 bodova pripala ekipi AMATERSKI NOGOMETNI KLUB HAJDUK. Pobjednička ekipa je dobila turu pića od Motela Delta i poklon bonove od Amadeus II d.o.o. Ploče.

Bod manje je upisala drugoplasirana ekipa GABRIJELIN ŽALAC, te su uz turu pića od Motela Delta dobili jumbo pizzu od Fast Fooda Ljiljana. Trećeplasirana ekipa BAZINGA! je dobila poklon paket sladoleda CARMEL ICE, a upisali su 91 bod, dok je bod manje upisala četvrtoplasirana ekipa PUNOGLAVCI, te im je pripala nagrada u obliku poklon ulaznica za Kino Pobjeda Metković. U kategoriji LAKILUZER, tura pića za jedanaesto mjesto je pripala ekipi DVOJAC NA PARIĆE.

Nakon ovog kvizaškog druženja slijedi ljetna stanka, zbog mnoštva događaja u sklopu Opuzenskog lita.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije