Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

HUMANITARNI KARAKTER

MNK Killersi i UOSI Prijatelj potpisali Povelju o prijateljstvu

Objavljeno prije

DSC_0049

Uoči sinoćnjeg velikog humanitarnog koncerta Neretvansko srce, kojeg je za pomoć u opremanju rehabilitacijskog centra za djecu sa teškoćama u razvoju organizirala Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj, dogodila se još jedna humana gesta.

Naime, Malonogometni klub Killersi, koji je organizator već tradicionalnog memorijalnog malonogometnog turnira Eugen Erjauc, potpisao je Povelju o prijateljstvuUdrugom osoba s invaliditetom Prijatelj. Poveljom se Killersi obvezuju da će cjelokupan prihod ovogodišnje tombole koja se održava u sklopu turnira donirati u zakladu Neretvansko srce.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Osim predstavnika MNK Killersi i UOSI Prijatelj, Povelju o prijateljstvu potpisala je i počasna članica kluba, dožupanica Marija Vučković, te dogradonačelnica Metkovića, Katarina Ujdur.

Iz Killersa ističu kako uz nove djevojke u klubu, Ivu Kaleb i Sašu Galov, te bivšu dožupanicu Dubrovačko-neretvanske županije, Miru Buconić, koja je i počasna predsjednica kluba, MNK Killersi djeluju sa najviše žena u jednom takvom nogometnom kolektivu.

PROMETNA NESREĆA KOD KOMINA

U sudaru četiri osobna vozila nastala velika materijalna šteta

Objavljeno prije

U petak oko 8:00 došlo je do prometne nesreće na Jadranskoj magistrali između Komina i Opuzena.

Kako su nam rekli iz OKC-a, u nesreći su sudjelovala četiri osobna vozila, a kako doznajemo dva su se sudarila frontalno. Tri vozila su stranih registracijskih oznaka dok je jedno vozilo dubrovačkih registracija. U sudaru je ozlijeđena jedna osoba.

Promet se odvija bez zastoja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije