Ostanimo u kontaktu

HUMANITARNI KARAKTER

MNK Killersi i UOSI Prijatelj potpisali Povelju o prijateljstvu

Objavljeno prije

DSC_0049

Uoči sinoćnjeg velikog humanitarnog koncerta Neretvansko srce, kojeg je za pomoć u opremanju rehabilitacijskog centra za djecu sa teškoćama u razvoju organizirala Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj, dogodila se još jedna humana gesta.

Naime, Malonogometni klub Killersi, koji je organizator već tradicionalnog memorijalnog malonogometnog turnira Eugen Erjauc, potpisao je Povelju o prijateljstvuUdrugom osoba s invaliditetom Prijatelj. Poveljom se Killersi obvezuju da će cjelokupan prihod ovogodišnje tombole koja se održava u sklopu turnira donirati u zakladu Neretvansko srce.

Osim predstavnika MNK Killersi i UOSI Prijatelj, Povelju o prijateljstvu potpisala je i počasna članica kluba, dožupanica Marija Vučković, te dogradonačelnica Metkovića, Katarina Ujdur.

Iz Killersa ističu kako uz nove djevojke u klubu, Ivu Kaleb i Sašu Galov, te bivšu dožupanicu Dubrovačko-neretvanske županije, Miru Buconić, koja je i počasna predsjednica kluba, MNK Killersi djeluju sa najviše žena u jednom takvom nogometnom kolektivu.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije