Ostanimo u kontaktu

UOSI 'PRIJATELJ'

Mladež HDZ-a Metković posjetila Prijatelje povodom Svjetskog dana autizma

Objavljeno prije

Mladež HDZ-a, UOSI Prijatelj, Foto - Facebook - UOSI Prijatelj3

Povodom obilježavanja Svjetskog dana autizma, Udrugu osoba s invaliditetom Prijatelj Metković posjetili su predstavnici Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Metković.

Ovaj posjet postaje tradicionalan. U ugodnom razgovoru naše goste upoznali smo sa radom u našim radionicama, kao i sa socijalnim uslugama koje pruža djeci s poteškoćama u rastu i razvoju, a na osnovu Ugovora između Ministarstva za demografije, obitelj, mladih i socijalne politike i Udruge. Za vrijeme posjeta u Udruzi je bilo dječice koje je mladež iznenadila sa slasticama. Članovi Udruge Prijatelj žele da ovaj posjet Mladeži postane tradicionalan i posluži kao primjer suradnje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Hvala Mladeži na posjeti uz napomenu da su vrata naše Udruge širom otvorena za organizirane i neorganizirane posjete naših sugrađana i njihovih gostiju.

UOSI Prijatelj

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije