Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

MOTEL LAV

Mjesto gdje se proslavljaju najljepši životni trenuci

Objavljeno prije

Krštenja, pričesti, krizme i rođendani važni su događaji u vašem životu i životu vašeg djeteta, te predstavljaju poseban obiteljski trenutak koji se proslavlja u krugu najmilijih. Kako bi vaša proslava prošla bezbrižno, najjednostavnije je da organizaciju prepustite u iskusne ruke koje će detaljno posložiti sve umjesto vas.

Svečana dvorana Lav je smještena na prometnici između Metkovića i Čapljine, to je mjesto gdje se godinama slave najsretniji trenuci i stvaraju najljepše uspomene. Unutrašnjost svečane dvorane je pažljivo dizajnirana kako bi doživljaj proslave svečanosti bio potpun.

MOTEL LAV

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Motel Lav posjeduje dvije svečane dvorane predviđene za proslavu važnih životnih trenutaka. Više od 20 godina iskustva u organizaciji najljepših događaja garantira kvalitetnu uslugu i pažljivo planiranje svakog detalja. Za najljepše uspomene će se pobrinuti naše stručno i iskusno osoblje, oduševit će vas ukusna hrana i zasigurno ćete uživati u ugodnom okruženju.

MOTEL LAV

Kada je hrana u pitanju, možemo vam ponuditi naše standardne svečane jelovnike. Jelovnici se sastoje od 5 pomno isplaniranih sljedova, no na vaš zahtjev mogu se raditi i korekcije. Proslava ne bi bila proslava kada se ne bi nazdravilo, pa smo uz hranu dodali i piće koje je uračunato u cijenu stolice i ne naplaćuje se naknadno a uključuje različite aperitive, vode, sokove, pivo i vino.

Proslavite važne životne trenutke s nama i zajedno stvorimo najljepše uspomene!

Cijena stolice od 36-40 km.

Pratite nas i putem društvenih mreža Facebook i Instagram
Kontakt: +387 63 408 312

OBAVIJEST IZ HEP-a

Dio Ulice Stjepana Radića u četvrtak ujutro bez el. energije

Objavljeno prije

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Obavještavaju se korisnici el. energije da će uslijed redovnog održavanja mreže niskog napona u TS 10(20)/0,4 METKOVIĆ 33 isporuka električne energije biti obustavljena u četvrtak, 20.01.2022.godine u vremenu od 09,00 do 11,00 sati.

Bez električne energije bit će korisnici:

– Ulice Stjepana Radića od kućnog broja 42. do 61.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

NAPOMENA :
U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.
U slučaju nepovoljnih meteoroloških uvjeta prekid će biti odgođen, a naredni će se uredno oglasiti.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije