Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

NERETVINA TRADICIONALNA ZABAVA

Miss Plavo-bijele noći 2018. Ivona Jakšić, pratilje Antea Nižić i Tea Dragobratović

Objavljeno prije

Plavo-bijela noć 2018., NK Neretva 099

Sinoć je u restoranu Adria u Metkoviću održana Plavo-bijela noć, tradicionalna zabava Nogometnog kluba Neretva. Članove i goste kluba do kasno u noć zabavljala je grupa Narona, a održana je i tradicionalna bogata tombola te izbor za Miss Plavo-bijele noći 2018.

Večer i zabavu prigodnim govorom otvorio je predsjednik Upravnog odbora NK Neretva Vjekoslav Čuvalo koji je gostima i svim ostalim prijateljima kluba zahvalio na potpori.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na večeri su bili, uz članove NK Neretva, članovi i klubova iz okolnih mjesta te ONK Metković, gradonačelnik Dalibor Milan, predstavnici gradske uprave te ostali gosti.

Program je vodila Romana Gabrić, a među prvima te večeri nagrađeni su Ivan Ivanović, Ivo Milolaža i Nikola Brečić za vođenje društvenih mreža kluba.

Bogata tombola, u kojoj se mogao, kao druga nagrada, naći i dres Marina Čilića, izvlačila se u dva napeta navrata, a najvrjedniju nagradu, tradicionalne srebrne naušnice sa pozlatom, dubrovačke puce, dobila je Kristina Leženić.

Napokon je na red došao i izbor Miss Plavo-bijele noći 2018. te je titulu ove godine ponijela Ivona Jakšić. Prva pratilja je Antea Nižić, a druga Tea Dragobratović.

Dame su, nakon uručenja lenti i poklona pozvane na ples, misicu je pratio pročelink Metkovića Ivica Popović, prvu pratilju Ante Batinović, a drugu Damir Jerković.

Na večeri nije nedostajalo zabave, pjevanja i plesa, a kako je sve to izgledao, pogledajte u fotogaleriji.

Marija Jeramaz

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije