Ostanimo u kontaktu

MINISTARSTVO ZA DEMOGRAFIJU, OBITELJ, MLADE I SOCIJALNU POLITIKU

Ministrica Bedeković tijekom posjete našoj županiji posjetila i Centar za socijalnu skrb Metković

Objavljeno prije

Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Vesna Bedeković boravila je danas u službenoj posjeti Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Jutros u palači Ranjina u Dubrovniku održala je sastanak sa županom Nikolom Dobroslavićem i zamjenicom Žaklinom Marević te čelnim ljudima socijalnih ustanova s područja Dubrovačko-neretvanske županije. Ministrica je istaknula kako su se teme sastanka odnosile na poboljšanje sustava socijalne skrbi, a u tu svrhu Ministarstvo je osmislilo paket od pet mjera koje će pomoći ostvariti dobro ustrojen i optimalan sustav socijalne skrbi.

Ministrica je rekla kako je kadrovska popunjenost u Centrima za socijalnu skrb u Dubrovačko-neretvanskoj županiji na dobroj razini, te kako će se u dogledno vrijeme raditi i na osnaživanju Obiteljskog centra. Napomenula je kako je suradnja s Dubrovačko-neretvanskom županijom jako dobra, poglavito u smislu rješavanja pitanja sigurne kuće. ”Do kraja ove godine Dubrovačko-neretvanska županija će imati sigurnu kuću, naravno o detaljima ne mogu govoriti”, rekla je ministrica.

Tijekom popodneva ministrica je posjetila Centar za socijalnu skrb i Dom za odrasle osobe i rehabilitaciju u Metkoviću. Nakon kratkog obilaska ustanova uslijedilo je sastanak sa zaposlenicima.

TRAŽITE POSAO

Grey&Padrino Club traži hostesu / domaćicu

Objavljeno prije

Grey&Padrino Club traži hostesu / domaćicu za rezervacije i doček gostiju.

Ako ste mlada, atraktivna i komunikativna osoba ovo je idealan posao za vas. Radi se samo vikendom, a više informacija možete dobiti na broj 095 504 8748.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije