Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

U TIJEKU JE JAVNA NABAVA ZA IZVOĐENJE RADOVA

Ministarstvo odobrilo 400 tisuća kuna za rekonstrukciju Male tržnice

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova europske unije Gradu Metkoviću odobrilo 400.000,00 kuna za financiranje projekta rekonstrukcije Male tržnice

Objavljeno prije

Grad Metković je aplicirao na Program podrške regionalnom razvoju u sklopu koga mu je odobreno 400.000,00 kuna bespovratnih sredstava za financiranje radova na rekonstrukciji Gradske tržnice u Metkoviću.

Javna nabava za izvođenje radova je u tijeku, a s radovima se kreće nakon okončanja postupka izbora izvođača.

– Tržnica je srce našega grada i mjesto gdje rade vrijedni ljudi! Jedva je čekam vidjeti u novome izdanju kojim će biti na ponos svima nama, – rekao je gradonačelnik Dalibor Milan.

PREPORUKA STOŽERA CZ DNŽ

Nastava u Neretvi ostaje online osim završnih razreda srednjih škola

Objavljeno prije

Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije, nakon pribavljenog stručnog mišljenja ZZJZ DNŽ, dao je preporuke osnivačima osnovnih i srednjih škola na području županije o izmjeni načina organizacije nastave u školama u više jedinica lokalne samouprave.

Sukladno preporuci od ponedjeljka 26. travnja u dolini Neretve preporučuje se i dalje nastavu organizirati on-line, odnosno po modelu C, osim završnih razreda srednjih škola, dok se u ostatku županije preporuča organizacija nastave po modelu A.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije