Ostanimo u kontaktu

PARLAMENTARNI IZBORI

Ministar Beroš, župan Dobroslavić, Franković te brojni uzvanici i članovi nazočili predizbornom skupu HDZ-a Metković

Objavljeno prije

U susret parlamentarnim izborima u četvrtak je pred Hotelom Narona upriličeno druženje članstva HDZ-a Metković kojem su prisustvovali ministar Vili Beroš, ministrica Marija Vučković, župan Nikola Dobroslavić sa svojim zamjenicima Joškom Cebalom i Žaklinom Marević, gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković te na čelu gradonačelnik, predsjednik GO HDZ-a Metković, Dalibor Milan sa zamjenicima Robertom Dokom i Damirom Rajičem i brojnim članovima i simpatizerima.

Kako epidemiološke mjere nalažu propisani razmak te zabranjuju veća okupljanja skupu je ipak nazočio manji broj članstva. Kratki komentar uzeli smo od domaćina Dalibora Milana:

– Povodom nadolazećih izbora danas smo u Metkoviću održali druženje na kojem su bili ministar Vili Beroš, župan Nikola Dobroslavić, Mato Franković, ministrica Marija Vučković, dakle od kandidata koji će biti na listi Branko Bačić nažalost radi smrtnog slučaja nije mogao doći. Zbog pridržavanja epidemioloških mjera nismo pozvali velik broj, gotovo to nismo ni oglašavali, jer da smo oglasili siguran sam da bi došlo više od 500 ljudi, rekao je Milan te pozvao sve građane da izađu na izbore i daju povjerenje Hrvatskoj demokratskoj zajednici.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

U posljednja 24 sata nije zabilježen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata nije zabilježen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom. Ukupno je hospitalizirano 5 osoba u OB Dubrovnik. Od početka pandemije na analizu je poslano 4524 uzoraka.

U samoizolaciji se nalazi 153 osobe, a u posljednja 24 sata nije utvrđeno kršenje mjere samoizlacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 39 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije