Ostanimo u kontaktu

PARLAMENTARNI IZBORI

Ministar Beroš, župan Dobroslavić, Franković te brojni uzvanici i članovi nazočili predizbornom skupu HDZ-a Metković

Objavljeno prije

U susret parlamentarnim izborima u četvrtak je pred Hotelom Narona upriličeno druženje članstva HDZ-a Metković kojem su prisustvovali ministar Vili Beroš, ministrica Marija Vučković, župan Nikola Dobroslavić sa svojim zamjenicima Joškom Cebalom i Žaklinom Marević, gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković te na čelu gradonačelnik, predsjednik GO HDZ-a Metković, Dalibor Milan sa zamjenicima Robertom Dokom i Damirom Rajičem i brojnim članovima i simpatizerima.

Kako epidemiološke mjere nalažu propisani razmak te zabranjuju veća okupljanja skupu je ipak nazočio manji broj članstva. Kratki komentar uzeli smo od domaćina Dalibora Milana:

– Povodom nadolazećih izbora danas smo u Metkoviću održali druženje na kojem su bili ministar Vili Beroš, župan Nikola Dobroslavić, Mato Franković, ministrica Marija Vučković, dakle od kandidata koji će biti na listi Branko Bačić nažalost radi smrtnog slučaja nije mogao doći. Zbog pridržavanja epidemioloških mjera nismo pozvali velik broj, gotovo to nismo ni oglašavali, jer da smo oglasili siguran sam da bi došlo više od 500 ljudi, rekao je Milan te pozvao sve građane da izađu na izbore i daju povjerenje Hrvatskoj demokratskoj zajednici.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

POČELI UPISI

Nagradna igra na Instagramu Sveznalice

Objavljeno prije

Prisjetimo se, naš etablirani centar za pripremu maturanata za državnu maturu Učilica je promijenio naziv u Sveznalica. Osim promjene samog imena, ostalo ostaje isto, dokazana kvaliteta i provjereni rezultati na državnoj maturi.

Upisi u Sveznalicu su počeli, a osim naših maturanata sveprisutniji su maturanti iz drugih gradova i okolice, posebice maturanata preko granice. Razlog možda leži i u programu reforme ”Škole za život” koja se provodi zadnje dvije godine.

Sveznalica i ove godine organizira nagradnu igru pri čemu dijeli 3 besplatna tečaja za maturu. Nagradna igra se odvija na Instagramu i sudjelovati mogu svi maturanti, kao i njihovi roditelji. Više informacija saznajte na @Instagram profilu Sveznalice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ostale informacije o samim tečajevima, upisima, ponudi i predavanjima saznajte na sveznalica.hr ili pozivom na broj 099 / 6676 – 838.

Nagradna igra Sveznalica

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije