Ostanimo u kontaktu

SOLIDARNOST NERETVANSKIH UGOSTITELJA

Miletić: Nije riječ o nikakvoj humanitarnoj akciji, mi smo ti koji pomažemo i vodimo humanitarne akcije

Objavljeno prije

Nakon vijesti o solidarizaciji obrtnika doline Neretve, koju je prenio Ploče Online oglasio se metkovski ugostitelj Toislav Miletić, inače vlasnik Ćakule u kojoj je u noći sa 25. na 26. rujna došlo do požara.

– Nije riječ o nikakvoj humanitarnoj akciji, riječ je o solidarizaciji ugostitelja i to nije potrebno oglašavati u javnosti. A kada je riječ o humanitarnim akcijama, mi smo ti koji pomažemo i vodimo humanitarne akcije, – rekao je Miletić te najavio kako se nada da će Ćakula uskoro biti otvorena.

Kako nam otkriva, uzrok požara su instalacije na jednom od frižidera i šteta se broji u nekoliko stotina tisuća kuna, al na svu sreću nitko nije stradao.

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE PLOČE

Poziv na edukativno predavanje ‘Suradnjom do uspjeha – Udruga Radost – moj drugi dom’

Objavljeno prije

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na edukativnom predavanju doktorandice Andree Gašpar Čičak, mag.rehab.educ koje će se održati dana 02. studenog 2020. s početkom u 10:00 sati u Pučkom otvorenom učilištu Ploče.

Naziv predavanja je “Suradnjom do uspjeha- Udruga Radost- moj drugi dom” i obuhvaća problematiku s kojom se susreću osobe s teškoćama u razvoju i tjelesnim invaliditetom, važnost uloge Udruge i stručnjaka, potrebe i mogućnosti suradnje za postizanje napretka sveopćih uvjeta njihovih života.

Predavanje predstavlja jednu od niza aktivnosti projekta “20 godina radosti za Radosne” kojim Udruga Radost obilježava 20 godina djelovanja. Projekt financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Broj sudionika je ograničen i molimo Vas da poštivate mjere i preporuke Stožera civilne zaštite.

Poziv na edukativno predavanje 02.11.2020.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije